Екипът на Exito.

Запознай се с екипа на EXITO.

Ние вярваме, че постигането на успехите на нашите клиенти са част от нашите решения, с които сме допринесли за разрастването им. Ние винаги стоим до нашите клиенти, като екип и се гордеем с всеки Ваш успех.

Студио за Уеб дизайн и Дигитален маркетинг

В какво вярваме

Вярваме, че можем да направим интернет по бизнес ориентиран!

Винаги сме се стремяли да постигаме високи успехи. Винаги сме искали да развиваме нашите клиенти, за да можем да се похвалим, че именно Студио Ексито стои зад тях. За нас е важно да създаваме работещи бизнес решения, за да можем да направим интернет една чиста и здрава бизнес среда. От всички нас зависи!

Прозрачност

Технологии

Надграждане

Амбиции

Основателите

“Изключително талантливи. Харесва ми, че спазват установени правила и се оказва, че успяват да предвидят всички наредби, на които един уеб сайт трябва да отговаря според законодателството.“

Ръководител проекти
Кристияна Драгомирова GB
Уеб дизайн pexels fauxels 3184405 Дигитален маркетинг Web design Digital marketing

Ръководителите

Дигитален маркетинг
Графичен дизайн
Уеб дизайн pexels mikael blomkvist 6476185 Дигитален маркетинг Web design Digital marketing

Нашата мисия

Нашата мисия е да достигнем 3000 бизнеса, като наши клиенти и да развием нашето студио. Имаме за цел да се разширим и да се превърнем една от водещите компании за Уеб дизайн и Дигитален маркетинг на територията на Европейския съюз.

Вече направихме първата стъпка за това!

Уеб дизайн star Дигитален маркетинг Web design Digital marketing

Разгърнете потенциала си при нас!

Ние от Студио Ексито ЕООД търсим таланти, които да бъдат част от нашия екип. Не искаме да наемаме специалисти с натрупан опит. Вие лесно ще си намерите нова работа! Нашата цел е да намерим хора без опит, които да бъдат обучени съгласно нашите изисквания, стандарти и работни процедури. На пук на всички други, ние търсим хора без опит, но с огромно желание.