Част от нашите клиенти

Клиентите,
за които работим.

Частна Детска Градина
ЧДГ ``Мария Магдалена`` - София
Като човек, който работи с деца и държи на високото ниво на работа разчитам на екипа на „ЗАНКОВ ГРУП“ ЕООД. В тяхно лице намерих една сериозна, работеща с високи стандарти за качество, ефективност и коректност фирма.

Студио Exito.bg се грижи за оптимизацията на сайта и поддържа позицията му на първа страница в Гугъл. Това е важно за нас, не само от гледна точка на заеманата позиция, но и от финансова, защото ни даде възможност да прекратим рекламирането в различни сайтове, а това ни облекчи финансово.

Розалия Николова

Директор

Студио за красота ЕЛИТА - Клиент
Студио за красота ЕЛИТА
“С огромно удоволствие ползвах услугите на „Занков Груп“, създаде ни един изключително многофункционален сайт, който доразви нашата дейност! Благодарим за коректността и перфектно извършаната работата!”
Инна Катранджи

Упраител

МСК Винил - Клиент
МСК-Винил
“Използвах услугите на „Занков Груп“ и съм много доволен, тъй като ми създадоха един изключителен и многофункционален сайт, който много добре подпомага дейността на моята компания!”
Даниел Димитров

Упраител

Мащерка кетъринг Пловдив - Клиент
Мащерка Кетъринг
“Благодарение на индивидуалният им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха заданието си отлично. „Занков Груп“ ЕООД изградиха сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените търпение и креативност на екипа им допринесоха за функционалност на сайта ни и удобен интерфейс. Улесниха работата и допринесоха за доброто ни представяне в интернет пространството. Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка за оптимизирането на сайта ни.”
Александър Иванов

Упраител

Robicam Group
Роикам Груп
“Изключително бързи и коректни във всяко едно отношение. Екипът реагира незабавно при всеки проблем, независимо от деня и часа. Това ни кара да се доверим на 100% и да възложим всички наши проекти на Агенция за Уеб дизайн - Занков Груп. Изискванията ни за дизайн и функционалности в сайтовете ни са изпълнени напълно. Ние сме сигурни, че успехите, които постигаме и стъпките, които изкачваме в развитието ни на успешен онлайн търговец се дължи основно на Агенция за Уеб дизайн - Занков Груп.”
Илияна Костадинова

Упраител

Нашите възможности

Имаме опит,
имаме идеи
и знаем как

Нашите уеб сайтове са с интерактивен уеб дизайн, съобразен изцяло с изискванията на нашите клиенти. Готови сме да съчетаем много решения в един проект, както и да предложим креативна идея. Ние помагаме, за да може идеята изцяло да бъде реализирана. Осигуряваме цялостно техническо обслужване, пълна поддръжка, онлайн мениджмънт на Вашето представяне в интернет.

Истината е, че на пазара има много фирми, но никаква индивидуалност. Индивидуалността на един завършен Уеб сайт е ключа, към привличане на клиенти към Вашия бизнес. Нека припомним… Ние сме Студио за Уеб дизайн и Дигитален маркетинг, което има над 5 години опит в Уеб дизайна.

Подбрани проекти

Пътят до сега...

Scroll
октомври 14, 2021
Изработихме продуктов каталог за „САНТЕ БГ“ ЕООД по поръчка на „ИННО МЕДИЯ“ ЕООД, с...
Продуктов каталог
По заявка на нашия клиент от Робикам Груп ние изработихме книжка с упътване за...
Продуктово упътване
октомври 8, 2021
Създадохме видеоклип с представяне за Radapola Brand. Видеото е създадено за целите на началната...
Видео представяне на Radapola Brand
Завършихме успешно Редизайн на уеб сайта на ПП АБВ
Уеб сайт на ПП АБВ

Харесва Ви, нали?

Вече сте сигурни, че искате да работите с нас?

Ние сме подготвени и с нетърпение очакваме да превърнем Вашата идея в реалност.

  октомври 14, 2021

  Продуктов каталог

  Изработихме продуктов каталог за „САНТЕ БГ“ ЕООД по поръчка на „ИННО МЕДИЯ“ ЕООД, с които работим от дълго време. Продуктовият каталог е изработен с мощния инструмент...
  • Дизайн

   InDesign

  • Клиент

   ИННО МЕДИЯ ЕООД

  • Етикети

   Каталози

  View Project

  Продуктово упътване

  По заявка на нашия клиент от Робикам Груп ние изработихме книжка с упътване за използване на малката камера за Гърция. Упътването беше изготвено чрез мощния инструмент...
  • Дизайн

   Adobe InDesign

  • Клиент

   Робикам Груп

  • Език

   Гръцки

  • Етикети

   Каталози

  View Project
  октомври 8, 2021

  Видео представяне на Radapola Brand

  Създадохме видеоклип с представяне за Radapola Brand. Видеото е създадено за целите на началната страница на Онлайн магазина, който в момента разработваме.
  • Стратегия

   Представяне

  • Дизайн

   Adobe PremierePro & Adobe After effects

  • Клиент

   Radapola Brand

  • Етикети

   Видео

  View Project

  Уеб сайт на ПП АБВ

  Завършихме успешно Редизайн на уеб сайта на ПП АБВ
  • Стратегия

   Бранд стратегия, Адаптивен дизайн

  • Дизайн

   WordPress

  • Клиент

   ПП АБВ

  View Project