Редизайн на уеб сайт

Изработихме сайта на ЧДГ Мария Магдалена

Задачата беше редизайн на съществуващия за момента Уеб сайт, който не се класираше добре в Google и извеждаше на екран php грешки.

Уеб сайтът съдържа добре оформено и подредено меню, което е лесно за разбиране и управление. Уеб сайтът на Частна Детска Градина „Мария Магдалена“ зарежда за по – малко от 1 секунда, като е разработен и потребителски интерфейс за адаптивен изглед.

Зареждането на сайта е безпроблемно на всякакъв вид смарт устройства, като според резолюцията всеки един елемент се размества, за да може да предостави най – добрата визия и скорост.

Какво направихме?

Изградихме стратегия и добра визия

Нашият екип изгради стратегия за редизайна, като освен че запазихме позицията в Google на сайта, той тръгна нагоре. Проблем беше синхронизирането на линк структурата в новия сайт, но чрез пренасочвания успяхме да съхраним и запазим цялата информация, която Google предлагаше на потребителите си за Детската градина.

Сайта на ЧДГ Мария Магдалена

Как го постигнахме

Изработен с WooCommerce

Изработен с WordPress

Мигрирахме сайта от доста стара PHP платформа, към WordPress, за да постигнем по-добри резултати.

Графики и банери

Графики и банери

Графиките, логото и голяма част от елемнтите са изработени с помощта на Adobe Photoshop.

service

С помощта на много кофеин

Не сме сигурни в броя на кафетата, но сайта трябваше да стане бързо, според плана.

service

Качествена обратна връзка

Клиентът осигури отговорен и бързо отговарящ екип, който да бъде в наша помощ за детайлите.

Искате да работим заедно

Поискайте консултация
ЧДГ "МАРИЯ МАГДАЛЕНА"

Референция от Розалия Николова

Розалия Николова

Директор на ЧДГ “Мария Магдалена“

гр. София, ул. „Ген. Кирил Ботев“ №26Е; GSM – 0889518239

В края на м. февруари 2019г. ЧДГ „Мария Магдалена“ сключи договор за абонаментна поддръжка на уебсайт и социални канали със „ЗАНКОВ ГРУП“ ЕООД. Фирмата ми бе препоръчана от „Супер Хостинг“.

Като бонус управителят на фирмата Иван Занков пое и направи цялостно обновяване на сайта на детската градина. Новият дизайн бе предложен от екипа му и след нашето одобрение, фирмата извърши необходимото в сравнително кратък срок.

„ЗАНКОВ ГРУП“ се грижи за оптимизацията на сайта и поддържа позицията му на първа страница в Гугъл. Това е важно за нас, не само от гледна точка на заеманата позиция, но и от финансова, защото ни даде възможност да прекратим рекламирането в различни сайтове, а това ни облекчи финансово.

Отзовават се веднага на искания от наша страна за публикуване на новини или важна информация на сайта или Фейсбук страницата, като се грижат и за нейното естетично и коректно представяне.

Относно финансовите отношения със „ЗАНКОВ ГРУП“ мога да кажа единствено, че са точни и коректни. Не мога да подмина и факта, че по време на извънредното положение, те предложиха да намалим с 50% месечната такса за поддръжката на сайта и социалните мрежи.

Като човек, който работи с деца и държи на високото ниво на работа разчитам на екипа на „ЗАНКОВ ГРУП“ ЕООД. В тяхно лице намерих една сериозна, работеща с високи стандарти за качество, ефективност и коректност фирма.

Нека работим заедно

Разкажете ни вашата идея

ПИШЕТЕ НИ СЕГА

Или се обадете +359 887 353 247