Уеб сайт

Изработка на сайт МСК-ВИНИЛ ГРУП

Изработка на корпоративното представяне в интернет на новата компания за Изделия от синтетичен брезент и винил/PVC/кристал

МСК Винил е компания, за която наистина беше важно да има Уеб сайт. Собственикът беше наясно, че няма да успее да пробие на пазара, ако няма добро представяне в Интернет.

Изработихме сайта на МСК Винил с огромно внимание към всеки детайл. Сайтът е изработен върху CMS платформата WordPress, като са използвани най – новите технологии, за да бъде изпълнено изискването на клиента ни. Сайтът е с Адаптивен дизайн, като се визуализира по елегантен начин, както на настолни компютри, така и на Лаптопи, таблети, смартфони и дори на смарт телевизори с резолюция на екрана Full HD и 4K.

Изградихме уникална визия и стратегия

Тъй като това не е толкова лесно, ние още в процеса на създаването на сайта заложихме добри практики, за да си улесним работата в последствие. Изработката на сайта беше съпътствана с брандирането и стратегията на клиента ни. Всичко това премина през една фуния и беше стратегически разположено в сайта.

Ние знаем, че адаптивният дизайн е най – важната част от изработването на всеки уеб сайт. Именно за това обърнахме най – голямо внимание на него.

Как го постигнахме

service

Изработен с WordPress

Сайтът е изработен върху най-добрата CMS платформа. Разбира се, че е WordPress

service

Адаптивен дизайн на сайта

Уеб сайта изглежда перфектно и на настолен компютър, лаптоп, смартфони и таблети.

service

С помощта на много кофеин

Не сме сигурни в броя на кафетата, но сайта трябваше да стане бързо, според плана.

service

Качествена обратна връзка

Клиентът осигури отговорен и бързо отговарящ екип, който да бъде в наша помощ за детайлите.

Искате да работим заедно

Поискайте консултация
Начална страница на МСК Винил
Нека работим заедно

Разкажете ни вашата идея

ПИШЕТЕ НИ СЕГА

Или се обадете +359 887 353 247