Уеб сайт

Уеб сайт на Студио ЕЛИТА

Ние от Студио за уеб дизайн EXITO изработихме уеб сайт, за нашите клиенти от Студио за красота „Елита“. С наша помощ и подкрепа, каквато даваме на нашите партньори, студиото за красота разшири своето онлайн присъствие, което доведе до над 400% повишаване на успехите.

Ние изградихме бранд, който изключително бързо стана разпознаваем. Ние подсигурихме специалисти, които да адаптират бранда и към цялата сграда на стидио Елита. Консултирахме целия екип на студиото.

Освен уеб сайта изеаботен от нас, ние създадохме и надграждахме цветовата гама, както онлайн, така и в самата сграда. Създадохме логото, Визитките, ценовите листи и модела на поведение. Нека Ви покажем!

Изградихме визия и стратегия на високо ниво.

Желанието на клиента ни беше, освен да направим неповторима визия на техния нов Уеб сайт, да спомогнем чрез консултации и графичен дизайн, за да могат да развият бизнеса си. Повечето от Вас са наясно, че бизнеса с красота е много свиреп и единствения начин да се качиш и в последствие задържиш на върха е, да имаш партньор, който винаги ще бъде до теб и да разбира от работата си.

Ние знаем, че адаптивния дизайн е ключа към един наистина перфектен сайт. Това е и причината да наблегнем изключително много на този детайл, не само заради нашия клиент, а също така за неговите клиенти. Защото е важно да могат да пазаруват лесно и бързо!

Салона за красота Елита Лого на Студио за красота Елита
Бранда на Студио Елита
Начална страница на Студио ЕЛИТА
Нека работим заедно

Разкажете ни вашата идея

ПИШЕТЕ НИ СЕГА

Или се обадете +359 887 353 247