ПП АБВ

Изработка на Уеб сайт

Изработихме новата визия на Политическа партия АБВ. Съществуващия до момента Уеб сайт, не можеше да отговори на новите стандарти за уеб сайт. След преглед и създаване на стратегия за обновяването на сайта беше създадена и Работна група, като в нея участваше част от нашия екип и част от екипа на ПП АБВ. В крайна сметка се получи проект, който се хареса на всички ни.

Уеб сайт на политическа партия АБВ
Линк към проекта:
Информация за ПП АБВ

АБВ е съкращение на „Алтернатива за Българско Възраждане“. Политическата партия е създадена през 2014 година от президента Георги Първанов и бившия вътрешен министър – Румен Петков.

Начална страница на ПП АБВ
Изработка на сайт с WordPress

Предизвикателството

ПП АБВ имаше съществуващ уеб сайт, който беше направен така, че единствената опция за управление на уеб сайта от служители в партията беше да пишат новини в сайта. Ако искаха да добавят някаква нова информация, са били приканвани да плащат колосални суми.

Заплащали са 5 цифрени суми годишно за поддръжка на сайта, като тя не е включвала добавяне на съдържание. Ние решихме този проблем с новия уеб сайт, с който могат да добавят самостоятелно изображения, текстове и файлове.

Ние предложихме това, което искаха

Старият уеб сайт на ПП АБВ беше работещ, но с остаряла технология и трудно управлявам. Освен всичко това, добавянето на функционалностите от които един такъв сайта има нужда, не можеха да бъдат направени от фирмата, която им поддържаше сайта. В процеса на консултациите с Мария (представител на ПП АБВ), стана ясно, че липсата на обратна връзка и невъзможността да бъдат правени каквито и да е обновления по сайта, е най-големия проблем.

Страница за членство
Страница с електронна форма за членство
Страница с документи
Страница с документи и отчети
История на партията
Страница с историята на партията
Използвани услуги:
Силата е в числата

Въздействие върху бизнеса

Партньорството ни с политическа партия АБВ доведе до наистина добър резултат за отразяването им в интернет пространството.

Резултати от SEO оптимизацията

SEO оптимизацията доведе до резултати, които никой в структурата на партията не очакваше. Тъй като администрацията на АБВ непрекъснато допълват сайта със съдаржание, то винаги позицията на 1-во място в Google си остава.

Ето какво направихме:

40 %

Намаляване на разходи с избора на Студио Exito

400 %

Увеличаване на трафика към сайта

270 %

Ръст на новите членове на ПП АБВ

Сега е момента да Ви издигнем на ново ниво