GLVR Bulgaria

Изработка на онлайн магазин

Изработихме функционалния онлайн магазин на един бранд, който се представя изключително добре на международния пазар в Европа. Gulliver Bulgaria има физически магазин в гр. София в Парадайс център. Поехме задачата след няколко експеримента на „колеги“, които „разработват“ онлайн магазини.

Изработка на онлайн магазин GLVR - Gulliver
Линк към проекта:
Информация за GLVR Bulgaria

Gulliver Bulgaria е част от огромния бранд за детски дрехи в над 17 страни в Европа. Детските дрехи Gulliver са по дизайн на компанията и от материали, които са почти ненадминати по качество.

Изображение от визията на Gulliver Bulgaria
Изображение от визията на Gulliver Bulgaria
Изработка на онлайн магазина с WooCommerce

Предизвикателството

Поехме задачата след няколко експеримента на „колеги“, които „разработват“ онлайн магазини. Истината е, че собственика беше много уплашен, защото беше преминал през 2 фирми за изработка на онлайн магазин, които не са могли да постигнат дори и част от изискванията на клиента, но са го изнудвали за повече и повече пари.

Ние предложихме това, което не можеха да открият другаде!

Ние успяхме да им предложим всичко това, което не успяваха да открият другаде. След поредица от разочарования, клиентите ни наеха да изработим онлайн магазина, за да могат да се възползват от предимството да предлагат продуктите си онлайн. За целта имаше консултация, на която обсъдихме всичко необходимо за техния бизнес, предложихме нашата оферта и след приемането й, подписахме договор за изработка на Онлайн магазин Gulliver.bg

Силата е в числата

Въздействие върху бизнеса

Партньорството ни със МСК Винил ЕООД доведе до наистина добър резултат за израстването им в интернет пространството. 

390%

Разтеж в органичния резултат на сайта за 1 година

100%

Успешни рекламни кампании с висок ROI

70%

Ръст в бизнеса в сравнение с конкурентите на пазара

Резултати от маркетинг решенията

За да може един онлайн магазин да бъде успешен е нужно да се инвестират средства в него. Точно такъв беше и случая с Gulliver Bulgaria. Нашия клиент не беше готов да инвестира каквото и да е било, тъй като е бил излъган от две различни фирми за уеб дизайн.

Ние му вдъхнахме смелост и той определно започна плахо. След като видя, че сме доста сериозни, реши да предприеме голямата инвестиция и резултатите не закъсняха!

Ето какво направихме:

+390 %

Възвращаемост 
на средствата

120 %

Увеличение на продажбите за месец

220 %

Ръст на регистрирани клиенти в сайта

Сега е момента да Ви издигнем на ново ниво