Реновация.БГ

Изработка на онлайн магазин

Изработихме онлайн магазин на Реновация.БГ. Реновация е нов бранд за продажба на автомобилни масла, добавки и автохимия. Реновация.БГ е разработен върху платформата WooCommerce, с която имаме огромен опит.

Изработка на онлайн магазин Реновация.БГ
Линк към проекта:
Информация за Реновация.БГ

Основен предмет на дейност на фирмата е продажба на автомобилни масла, добавки, автохимия и авточасти. Създадена в началото на 2014 г. е един от основните официални представители на марките Bardahl и Yacco за България.

Play Video about Изработка на онлайн магазин Реновация.БГ
Изработка на онлайн магазина с WooCommerce

Предизвикателството

Онлайн магазинът трябваше да бъде разработен от нулата. Изискванията на клиента ни бяха много ясни и точни. Трябваше да направим подобрения и къстъмизиране на филтрите за продуктите, както и стратегията за фуния при пазаруване от онлайн магазина.

Трябваше да направим така, че като натиснеш бутона „КУПИ“ да излизат и предложения за продукти, които клиентите да закупят заедно с избрания продукт. 

Силата е в числата

Въздействие върху бизнеса

Онлайн магазина на Реновация.БГ оказва огромно въздействие, като увеличава продажбите с над 700% от тези във физическия обект. Разбира се, във физическия обект пазаруват единствено клиенти от населеното място, в което се намира. Чрез онлайн магазина се получават поръчки от цяла България, а дори от Румъния и Македония.

220%

Очакван ръст на органичните резултати за 2024 г.

99.7%

Винаги онлайн и винаги на разположение за клиенти

687%

Ръст в продажбите след изработката на е-магазина

Резултати от маркетинг решенията

Като част от обслужването на клиента ни стартирахме SEO оптимизация, както и бранд стратегии, за добиване на популярност, реклама във Facebook, Google и Email маркетинг

Ето какво направихме:

Сега е момента да Ви издигнем на ново ниво