Мащерка кетъринг

Изработка на Уеб сайт

Изработихме сайта на Мащерка кетъринг – Пловдив. Алекс се свърза с нас за първи път през 2019 г. с резервирано отношение, защото вече се опарил няколко пъти от фирми за Уеб дизайн. След като е похарчил значителна сума за експерименти на „колеги“ в нашия бранш, ние му обещахме това, което искаше да чуе.

Изработка на уеб сайт на Мащерка кетъринг
Линк към проекта:
Информация за Мащерка кетъринг

Мащерка кетъринг е една идея превърната в реалност. Мащерка кетъринг започна дейността си в кухня майка, чрез която предлагаше на крайни клиенти. В момента тече процес по разрастване.

Начална страница на Мащерка кетъринг
Изработка на сайт с WordPress

Предизвикателството

Най-голямото предизвикателство беше да успеем да накараме Алкс да пребори страха си, да не бъде измамен отново. Успяхме. Изработихме сайт, който е чисто информативен, без онлайн продажба на храна или кетъринг услуга.  Алекс се убеди в нашите възможности и коректнос и реши да ни повери SEO оптимизацията.

Използвани услуги:
Силата е в числата

Въздействие върху бизнеса

Партньорството ни със Мащерка кетъринг доведе до наистина невероятен резултат за израстването им в интернет пространството и не само.

750%

Разтеж в органичния резултат на сайта за 1 година

100%

Първа позиция в Google по дума „Кетъринг Пловдив“

490%

Ръст в бизнеса в сравнение с конкурентите на пазара

Резултати от маркетинг решенията

Като част от обслужването на клиента ни стартирахме SEO оптимизация, както и бранд стратегии, за добиване на популярност.  Вижте резултатите

+290 %

Възвращаемост 
на средствата

310 %

Увеличение на използване на услугите

90 %

Ръст на клиентите използвали услугата

Сега е момента да Ви издигнем на ново ниво