Мода за деца

Изработка на Онлайн магазин

Изработихме и поддържахме един от най – продаващите онлайн магазини в България за продажба на детски дрехи внос от Турция и Китай. Прекратихме работа с клиента през 2022 година.

Изработка на онлайн магазин Мода за деца
Линк към проекта:
Информация за Мода за деца

Онлайн магазин „Мода за деца“ имаше физически обект в град Сандански, който генерираше наистина добър оборот годишно, в предвид че нямаше онлайн магазин. До 2016 година, Мода за деца имаше само Facebook страница, чрез която продаваше своите продукти онлайн.

Previous slide
Next slide
Изработка на онлайн магазина с WooCommerce

Предизвикателството

Предизвикателството не беше никак малко. Продуктите и изискванията на клиента бяха наистина в огромни количества.

Типично в наш стил, добили самочувствие решихме да изготвим план за категориите с продукти, тяхното визуализиране и подреждането на продуктите в тях. Освен това, трябваше задължително магазина да бъде с много добре изглеждаща мобилна версия, както и да бъде светкавично бърз. Справихме се перфектно!

Силата е в числата

Въздействие върху бизнеса

Партньорството ни Мода за деца доведе до наистина добър резултат за израстването им в интернет пространството и генерирането на огромни продажби. 

375%

Среден ръст на година за период от 5 години

92

Скорост на магазина за мобилни устройства

99

Скорост на магазина за настолни устройства

Резултати от маркетинг решенията

Като част от обслужването на клиента, след изработката на онлайн магазина стартирахме маркетинг обслужването с реклама във Facebook и реклама в Google. Резултатите в началото бяха колебливи, но седмица по-късно рекламните стратегии генерираха невероятни резултати.

+215 %

Възвращаемост 
на средствата

9825

Поръчки за период от една година

410 %

Ръст на нови потребители за година

Сега е момента да Ви издигнем на ново ниво