юни 24, 2016

Изработка на сайт Студио за красота Елита

Задача

Изработване на Уеб сайт

Към проекта

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Изграждане на уеб присъствие лидера на красотата в България

Ние от Студио за уеб дизайн EXITO изработихме уеб сайт, за нашите клиенти от Студио за красота „Елита“. С наша помощ и подкрепа, каквато даваме на нашите партньори, студиото за красота разшири своето онлайн присъствие, което доведе до над 400% повишаване на успехите.

Ние изградихме бранд, който изключително бързо стана разпознаваем. Ние подсигурихме специалисти, които да адаптират бранда и към цялата сграда на стидио Елита. Консултирахме целия екип на студиото.

Изграждане на бранд

КАКВО ДРУГО НАПРАВИХМЕ ЗА БРАНДА

Изградихме визия и стратегия на високо ниво.

Желанието на клиента ни беше, освен да направим неповторима визия на техния нов Уеб сайт, да спомогнем чрез консултации и графичен дизайн, за да могат да развият бизнеса си. Повечето от Вас са наясно, че бизнеса с красота е много свиреп и единствения начин да се качиш и в последствие задържиш на върха е, да имаш партньор, който винаги ще бъде до теб и да разбира от работата си.

Освен уеб сайта изеаботен от нас, ние създадохме и надграждахме цветовата гама, както онлайн, така и в самата сграда. Създадохме логото, Визитките, ценовите листи и модела на поведение. Нека Ви покажем!

Изработка на лого Студио Елита
Before After
Изграждане на бранд
Изработка на Уеб сайт студио Елита

Адаптивен дизайн

Стилен на
всяко устройство

Ние знаем, че адаптивния дизайн е ключа към един наистина перфектен сайт. Това е и причината да наблегнем изключително много на този детайл.

Адаптивен дизайн
Всяка страница на телефон
Галерия на телефонен сайт

Един от най – често срещаните въпроси в нашия бранш е:
– За колко  време ще бъде готов сайта?

Отговорът е динамичен, също както и самия сайт. Сайтът на Студио за красота Елита  беше изработен от начало до край за точно 22 дни (календарни).

Сайтът беше завършен
0%
0
дни от начало до край
0
часа неуморна работа

НЕКА РАБОТИМ ЗАЕДНО

Свържете се с нас, ако искате да работим заедно.

Ние сме екип от млади и талантливи дизайнери и маркетинг експерти, които сме готови с  удоволоствие да приемаме нови предизвикателства.