април 1, 2019

Изработка на сайт на ЧДГ Мария Магдалена

Задача

Редизайн на съществуващия за момента Уеб сайт, който не се класираше добре в Google и извеждаше на екран php грешки.

  • Стратегия

    Бранд стратегия, СЕО, Дизайн

  • Дизайн

    Адаптивен

  • Клиент

    ЧДГ"Мария Магдалена"

Към проекта

Предизвикателството

Редизайн на един остарял Уебсайт

Уеб сайтът съдържа добре оформено и подредено меню, което е лесно за разбиране и управление. Уеб сайтът на Частна Детска Градина „Мария Магдалена“ зарежда за по – малко от 1 секунда, като е разработен и потребителски интерфейс за адаптивен изглед. Зареждането на сайта е безпроблемно на всякакъв вид смарт устройства, като според резолюцията всеки един елемент се размества, за да може да предостави най – добрата визия и скорост.

Before After
Before After
Before After
Before After

Какво направихме

Изградихме стратегия и добра визия

Нашият екип изгради стратегия за редизайна, като освен че запазихме позицията в Google на сайта, той тръгна нагоре. Проблем беше синхронизирането на линк структурата в новия сайт, но чрез пренасочвания успяхме да съхраним и запазим цялата информация, която Google предлагаше на потребителите си за Детската градина.

Адаптивен дизайн

Стилен изглед
на всяко устройство

Адаптивният дизайн е внимателно съобразен, както с изискванията на клиента, така и с изискванията на Google за мобилна визия. Адаптацията на всяко смарт устройство е бърза, безпроблемна, без никакви проблеми.

НЕКА РАБОТИМ ЗАЕДНО

Свържете се с нас, ако искате да работим заедно.

Ние сме екип от млади и талантливи дизайнери и маркетинг експерти, които сме готови с  удоволоствие да приемаме нови предизвикателства.

ЧДГ "Мария Магдалена"

Референция
от Розалия Николова

Розалия Николова

Директор на ЧДГ “Мария Магдалена“

гр. София, ул. „Ген. Кирил Ботев“ №26Е; GSM – 0889518239

 

В края на м. февруари 2019г. ЧДГ „Мария Магдалена“ сключи договор за абонаментна поддръжка на уебсайт и социални канали със „ЗАНКОВ ГРУП“ ЕООД.  Фирмата ми бе препоръчана от „Супер Хостинг“.

Като бонус управителят на фирмата Иван Занков пое и направи цялостно обновяване на сайта на детската градина. Новият дизайн бе предложен от екипа му и след нашето одобрение,  фирмата извърши  необходимото в сравнително кратък срок.

„ЗАНКОВ ГРУП“ се грижи за оптимизацията на сайта и поддържа позицията му на първа страница в Гугъл. Това е важно за нас, не само от гледна точка на заеманата позиция, но и от финансова, защото ни даде възможност да прекратим рекламирането в различни сайтове, а това ни облекчи финансово.

Отзовават се веднага на искания от наша страна за публикуване на новини или важна информация на сайта или Фейсбук страницата, като се грижат и за нейното естетично и коректно представяне.

Относно финансовите отношения със „ЗАНКОВ ГРУП“ мога да кажа единствено, че са точни и коректни. Не мога да подмина и факта, че по време на извънредното положение, те предложиха да намалим с 50% месечната такса за поддръжката на сайта и социалните мрежи.

Като човек, който работи с деца и държи на високото ниво на работа разчитам на екипа на „ЗАНКОВ ГРУП“ ЕООД. В тяхно лице намерих една сериозна, работеща с високи стандарти за качество, ефективност и коректност фирма.

 

м. юли 2020г.                                           Р. Николова