Нагоре
Уеб сайт
април 1, 2019

ЧДГ Мария Магдалена

Задача

Редизайн на съществуващия за момента Уеб сайт, който не се класираше добре в Google и извеждаше на екран php грешки.

  • Стратегия

    Бранд стратегия, СЕО, Дизайн

  • Дизайн

    Адаптивен

  • Клиент

    ЧДГ"Мария Магдалена"

Към проекта

Предизвикателството

Редизайн на един остарял Уебсайт

Уеб сайтът съдържа добре оформено и подредено меню, което е лесно за разбиране и управление. Уеб сайтът на Частна Детска Градина "Мария Магдалена" зарежда за по - малко от 1 секунда, като е разработен и потребителски интерфейс за адаптивен изглед. Зареждането на сайта е безпроблемно на всякакъв вид смарт устройства, като според резолюцията всеки един елемент се размества, за да може да предостави най - добрата визия и скорост.

Before After
Before After
Before After
Before After

Какво направихме

Изградихме стратегия и добра визия

Нашият екип изгради стратегия за редизайна, като освен че запазихме позицията в Google на сайта, той тръгна нагоре. Проблем беше синхронизирането на линк структурата в новия сайт, но чрез пренасочвания успяхме да съхраним и запазим цялата информация, която Google предлагаше на потребителите си за Детската градина.

Адаптивен дизайн

Стилен изглед
на всяко устройство

Адаптивният дизайн е внимателно съобразен, както с изискванията на клиента, така и с изискванията на Google за мобилна визия. Адаптацията на всяко смарт устройство е бърза, безпроблемна, без никакви проблеми.

НЕКА РАБОТИМ ЗАЕДНО

Свържете се с нас, ако искате да работим заедно.

Ние сме екип от млади и талантливи дизайнери и маркетинг експерти, които сме готови с  удоволоствие да приемаме нови предизвикателства.