септември 28, 2018

Изработка на сайт на Ресторант Индия

Изработихме двуезичния Уеб сайт на Ресторант Индия.Вкусна и екзотична храна в центъра на Пловдив

Задача

Редизайн на сайт

  • Стратегия

    Бранд стратегия, Изработка на сайт, Оптимизация

  • Дизайн

    Динамичен, UI/UX

  • Клиент

    Ресторант Индия

Към проекта

Предизвикателството

Подобряване на представянето на Ресторанта

След като управителя се свърза с нас, ние поехме трудната задача да измъкнем онлайн присъствието от изключително слабите позиции, в които се намираше и го превърнахме в лидер в Пловдив и региона. Да, не беше лесно, но нашият екип се справи повече от добре. В момента ресторант Индия е най – посещаваният в своята автентичност.

Before After

Как го подобрихме

Превърнахме се в клиенти

Ние бяхме на ясно, че за да можем да създадем перфектния уеб сайт за ресторант, трябваше да се поставим на мястото на клиента. Разгледахме конкуренцията, прегледахме коментарите, направихме оценка. Дори се наложи да ангажираме наши познати да работят заедно с нас в етапа на тестове и обратна връзка. Целта ни беше да създадем един сайт, който ще бъде лесен за потребителите и го направихме.

Начална страница Ресторант Индия
Страница меню Ресторант Индия
Страница Галерия Ресторант Индия
Страница Резервации Ресторант Индия

Built a new UI/UX

Стилна визия
на всяко устройство.

Нашият екип се стреми винаги да отговаря на изискванията, както на клиента, така и на Google. Ние изработихме този Уеб сайт за Ресторант Индия, с ясното съзнание, че трябва да се постараем и крайния продукт да бъде перфектен. Така и създадохме този Уеб сайт

НЕКА РАБОТИМ ЗАЕДНО

Свържете се с нас, ако искате да работим заедно.

Ние сме екип от млади и талантливи дизайнери и маркетинг експерти, които сме готови с  удоволоствие да приемаме нови предизвикателства.