Вие, защо не продавате

Нашите клиенти продават всеки ден навсякъде

Нашите клиенти продават всеки ден. Ние изработваме функционални Онлайн магазини за всеки продаващ бизнес. Ние Ви питаме, „Защо продавате само във Вашия град?“. Онлайн магазини, които продават Вашите продукти.

Функционалности

Неограничени възможности на опции и индивидуалност

24/7 Поддръжка

Ние гарантираме денонщно Вашето онлайн присъствие.

Поддръжка на Уеб сайт
Визия и Дизайн

Изработваме красиви, адаптивни и функционални магазини.

Продажби 24/7

Продавайте денонощно и автоматизирано.

Facebook реклама

НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Ние
Изграждаме
Брандове

Портфолио

Нашите последни
маркетинг и
дизайн решения

Печелившият начин

Изработка на Онлайн магазин
за бизнеса

Изработка на Онлайн магазин

Стартирайте своето онлайн присъствие с един нов и функционален Онлайн магазин, за да може Вашият бизнес да бъде Онлайн. Всеки старт, особено на малкия и среден бизнес, е труден, но затова ние сме тук. Ние помагаме целият етап да премине лесно и сигурно, като поемаме голяма част от стреса и го превръщаме в дизайн. Дай шанс на бизнеса си с Изработка на Онлайн магазин и започнете да продавате навсякъде.

Административен панел

Нашите магазини разполагат с административен панел, който е изцяло на Български език и е в помощ на потребителя. Веднага след Изработката на Онлайн магазин, ние осигуряваме на нашите клиенти огромен набор от документация и Видео материали за работа със сайта. Предлагаме гъвкави решения, с които можете да ограничите част от правата за Вашите служители, така че да имат достъп само до отделни части в управлението на сайта.

Стартирай с 24/7 онлайн присъствие

Нека бизнесът Ви работи денонощно и неуморно за постигане на целите си. Ние поемаме всичко свързано с правилното функциониране на Вашия онлайн магазин, така че да пазаруват от всяка точка на света, и то денонощно.

Визия и Адаптивност

Първото впечатление на Вашия потребител, клиент или партньор е от огромно значение. Ето защо ние създаваме Онлайн магазини, които са динамични, визуално неповторими и изключително функционални. Изработените от нас Онлайн магазини са винаги с Адаптивен дизайн, за да се зареждат перфектно на всякакъв вид устройства.

За малкия бизнес

Ние от Студио за Уеб дизайн и Дигитален маркетинг EXITO сме наясно, че всяко начало крие доста трудности. Разбираме, че в момент на криза, Вашият бизнес е стресиран и средствата, които можете да вложите са ограничени. Ние помагаме на малкия бизнес със специални условия, да може да стартира без влагане на непосилни за него средства.

Изпратете ни запитване, обяснете ни ситуацията и вярвайте, че ние имаме разум и сме готови да помогнем, защото е Важно бизнесът Ви да бъде онлайн.

0
Успешни проекта

Нашите клиенти и партньори ни описват, като един добър и сплотен екип, който прави и невъзможното, за да изтреля бизнеса им към върха.

0
Работни часа

От както сме стартирали компанията, няма момент, в който да не работим за развитието си по начин, от който клиентите ни да останат доволни.

0
Успешни старта

Ние успяхме да стартираме и да дадем тласък на част от малкия бизнес, когато той имаше нужда от подкрепа. Ние знаем, колко е трудно.

Клиентите за нас

Ние помагаме
след постигане на целите.

Customer Support
“Използвах услугите на „Занков Груп“ и съм много доволен, тъй като ми създадоха един изключителен и многофункционален сайт, който много добре подпомага дейността на моята фирма!``
Даниел Димитров

MSK-VINIL

Перфектна работа
“С огромно удоволствие ползвах услугите на „Занков Груп“, създаде ни един изключително многофункционален сайт, който доразви нашата дейност!”
Инна Катранджи

Студио ``Елита``

Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка
“Благодарение на индивидуалният им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха заданието си отлично. „Занков Груп“ ЕООД изградиха сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените търпение и креативност на екипа им допринесоха за функционалност на сайта ни и удобен интерфейс.”
Александър Иванов

Мащерка кетъринг

Изискванията ни за дизайн и функционалности в сайтовете ни са изпълнени напълно.
“Изключително бързи и коректни във всяко едно отношение. Екипът реагира незабавно при всеки проблем, независимо от деня и часа. Това ни кара да се доверим на 100% и да възложим всички наши проекти на Агенция за Уеб дизайн - Занков Груп.”
Илияна Костадинова

Robicam Group

Направо на въпроса

Защо да изберете нас?

Защото имаме опита!

Нашето студио за Уеб дизайн има повече от 5 години опит в сферата на изработването на Онлайн магазини. Привели сме много проекти в работещи бизнеси, като в същото време не спираме да ги поддържаме и да се грижим за тях.

Нашата увереност и опит в изработването и поддържането на онлайн магазини са подплатени от мнението на нашите клиенти. Ние не губим клиенти! Ние разчитаме на тях така, както и те разчитат на нас за правилното функциониране на техния онлайн бизнес.

Имаме над 70+ Онлайн магазина, които задвижваме и то успешно! 

Как протича процесът

първо...

Запознанство

Запознаваме се с Вас и Вашите бизнес цели.

...после

Стратегия

Изграждаме стратегия и влагаме бизнес целите.

...после

Изработка

Изработваме онлайн магазина и помагаме на бизнеса Ви.

...накрая!

Стартиране

Стартираме онлайн магазина и започваме да работим повече.

Въпросите задавани често

Каква е сумата, която трябва да вложа?

Сумата зависи до голяма степен до възможностите Ви, както и изискванията Ви. Ние сме гъвкави и се стремим да привлечем всеки нов клиент към голямото ни семейство. Магазините, които изработваме най – често са с индивидуален дизайн и функционалности . Поради тази причина не можем да Ви дадем конкретна сума, без да сме запознати от какво точно се нуждаете. Изпратете Вашето запитване и ще отговорим на въпроса, след като сме наясно към какво се стремите!

Какво се изисква от мен?

От Вас се изискват много неща. Ние сме на мнение, че трябва да въвлечем клиентите си в процеса на изработка на магазина възможно най – много, разбира се без да взимаме от ценното Ви време.

Като начало ще изискаме от Вас да ни предоставите подробна информация за бизнеса Ви, целите, които искате да постигнете, както и да бъдете подготвени с необходимите материали за създаването на сайта.

За колко време ще бъде готов магазина?

Времето за изработка на Онлайн магазин е динамична величина, каквато е и цената. Стремим се да работим бързо, но не за сметка на качеството. Средният период за изработка на Онлайн магазин е около 3 седмици. Този срок започва да тече от датата, от която започнем работа по него. Имайте в предвид, че има моменти, в които сме доста натоварени, но ние винаги сме били честни и коректни към клиентите си и ще бъдете информирани, ако има забавяне в срока за стартиране.

Видях реклама за магазин за 300 лв. Такива ли са цените?

В никакъв случай! Качеството изисква да бъде вложено, за да работи. Съществуват много нови фирми на пазара, които предлагат безумно ниски цени за Изработка на Онлайн магазини. Разликата при тях и при нас е в постигнатите резултати. Често техните клиенти в последствие търсят нас или други колеги, които да оправят проблемите по създадения магазин.

Какво можете да загубите?

Освен доверието на клиентите Ви, Вие най – вероятно ще загубите и онлайн бизнеса си. Да, звучи пресилено, но не е! Един зле структуриран и изграден магазин, няма да може да постига дори 20% от минималните цели, които сте си заложили. Той дори може да прогони бъдещи и настоящи клиенти.

Ние Ви молим, не експериментирайте с бизнеса си!

Знаете ли, че…

Ние поддържаме 72% онлайн магазини, които са направени от непрофесионалисти, с готови темплейти, на които липсват функционалности и не са напаснати с бизнеса на клиентите ни. Освен функционалностите, този тип „Фирми“ не могат да предложат качествено обслужване на клиентите си в последствие, както и печеливш бизнес модел. За това Ви молим, не си правете експерименти с бизнеса си!

Какво постигнахме до днес

Разгледайте Онлайн магазини

Изработка на онлайн магазин SUNY.BG

Изработка на сайт на Ресторант Индия

Изработка на сайтове на Робикам Груп

Нека работим заедно

Пишете ни
да обсъдим Вашия бизнес

Ние имаме опит в Facebook рекламата и постигаме високи резултати с печеливши стратегии за нашите клиенти.

септември 1, 2020

Изработка на онлайн магазин SUNY.BG

Изработихме Онлайн магазин SUNY.BG, за да има от къде да пазарувате бързо, евтино и много лесно.
 • Стратегия

  Бранд стратегия

 • Дизайн

  WordPress, WooCommerce

 • Клиент

  СЪНИ БГ 2020 ЕООД

View Project
септември 28, 2018

Изработка на сайт на Ресторант Индия

Изработихме двуезичния Уеб сайт на Ресторант Индия.Вкусна и екзотична храна в центъра на Пловдив
 • Стратегия

  Бранд стратегия, Изработка на сайт, Оптимизация

 • Дизайн

  Динамичен, UI/UX

 • Клиент

  Ресторант Индия

View Project

Изработка на сайтове на Робикам Груп

Ние изработихме сайтовете от групата на Robicam. Сигурността във Вашия дом, чрез новите технологии
 • Стратегия

  Бранд Стратегия,

 • Дизайн

  Динамичен,

 • Клиент

  Робикам Груп

View Project
април 7, 2018

Онлайн магазин DENIV.BG

 • Стратегия

  Brand Strategy

 • Дизайн

  WooCommerce

 • Клиент

  Янита Костова

 • Време за изработка:

  17 дни

View Project