Безплатна миграция на Онлайн магазин

Ние от Студио EXITO имаме опит 7+ години в WooCommerce. Ние ви предлагаме безплатна миграция към WooCommerce, за да може вашия онлайн магазин да се представя по-добре пред вашите клинети. Не се чудете... WooCommerce може да ви даде всичко, от което имате нужда, а ние можем да го направим.

За съжаление, много бизнеси са грешно насочени към неправилната платформа за Онлайн магазин. Именно за това нашата услуга за миграция към WooCommerce е безплатна. С Woo можете да имате всяка една функционалност, която ви хрумне, а ние можем да я създадем. Това е нещо, което малко от конкуренцията ни може да ви предложи.

Имаме над 70+ Онлайн магазина, които задвижваме и то успешно!

Нека го направим качествено

7 години опит 7+

Опит в дизайна

Работа с други фирми 50+

Outsource проекта

Всеки сайт е адаптивен 100%

Адаптивен дизайн

Изчистен уеб дизайн 100%

Изчистена визия

Международни сайта 12+

Международни сайта

Доволни клиенти 94%

Доволни клиенти

Поддръжка на WordPress сайт

Защо да мигрирате към WooCommerce

С какво WooCommerce онлайн магазина е по-добрия избор от другите платформи. Това са въпроси, които често ни задават, а ние отговаряме по един и същи начин, а именно:

  • Много функционалности
  • Без ограничения на продукти
  • Уникална визия
  • Много изчистена СЕО линк структура
  • Безброй автоматизации
  • Бързи и лесни продажби

Нашият екип не предлага просто онлайн магазини. Ние предлагаме изпълнения на вашите идеи и желания, които имате за вашия нов Онлайн магазин.

По-добрият избор

WooCommerce онлайн магазин

Онлайн магазина на WooCommerce може да предложи продажба на продукти, бързо, лесно и без значение от това дали са физически и виртуални продукти. Удобството на клиента и бързото преминаване през процеса на поръчка за продукт, без нужда от регистрации и въвеждане на множество данни, прави WooCommerce онлайн магазина най - адекватния избор.

Що се отнася до функционалности и надграждане с всякакъв тип екстри, ние от Студио EXITO можем да постигнем всичко. С помощта на собствената си визуална тема и функционалностите, които сме интегрирали до момента в магазините на нашите клиенти, нашите разработки на онлайн магазин продължават да стават все повече, всеки месец.

Писане на сайт

Изчистен код

Възможно най-изчистения код, който лесно се индексира от Google.

Визия на сайта

Визуални ефекти

Изчистена от хиляди анимации визия, която привлича клиента.

icon

24/7 поддръжка

24/7 в денонощието, бърза и адекватна поддръжка, за бизнеса ви.

icon

Бърза скорост на зареждане

Изключителна оптимизация на скоростта на Онлайн магазина.

Мнения за Студио EXITO

Над 100+ доволни клиенти

shape

Поискай оферта

Ако все още не сме те убедили, разгледай част от изработените на WordPress сайтове отдолу. Освен, че сме изработили самите сайтове, ние ги поддържаме ежедневно.

Поискай оферта

Най-често задаваните въпроси относно миграцията на WooCommerce, които са задавани от наши клиенти до момента. Вижте всички Често Задавани Въпроси

Миграцията на Онлайн магазина ви към WooCommerce е процес, в който прехвърляме цялото съдържание от съществуващия ви магазин, към WooCommerce. Прехвърлят се всички продукти, заедно с изображенията и линк структурата.

Времето за миграция зависи най-много от броя на продуктите, които предлагате, както и техните вариации. Докато тече миграцията на вашия онлайн магазин, вие няма да спрете да продавате.