ПОМОЩНИ МАТЕРИАЛИ
ЗА САЙТА

Като всяка себеуважаваща се компания, ние държим на изрядността и качеството на всеки наш проект. Именно заради това считаме за нужно да публикуваме на достъпно място за нашите клиенти, помощни материали, които биха могли да помогнат.

Индивидуални помощни материали с Вашите проекти, можете да откриете във Вашия клиентски портал MyExito.

ПОМОЩНИ МАТЕРИАЛИ

РАБОТА С WORDPRESS

ПОМОЩНИ МАТЕРИАЛИ

РАБОТА С WOOCOMMERCE

ТЕРМИНОЛОГИЯ В УЕБ ДИЗАЙНА

КОЕ, КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА

Добавяне и Редактиране на страници към сайта

При нужда от клиента могат да бъдат добавяни и редактирани страници или публикации. Ако тази услуга е включена към плана Ви за поддръжка, тя ще бъде безплатна в определени рамки описани в договора.

С редактирането на страница се има впредвид, редакцията (коригиране, премахване, подмяна или създаване) на тексове или изображения на страницата.

Коригиране и Актуализиране на линкове

Линковете са едно голямо перо в СЕО оптимизацията на сайт. Изграждането на добра линк структура гарантира, че при обхождане на сайта Ви от Google и другите търсачки в мрежата, ще успеете да подадете за индексиране възможно най-много страници, свързани с правилни нишки от линкове и техните атрибути.

Това добавя по-голяма тежест на сайта в модела на търсене и позиция в Google.

Коригиране на грешки в кода

Грешките в кода на всеки сайт се появяват периодично и това не означава, че те са допуснати по време на изработката на Вашия сайт. Причините за появяване на грешки в кода, които да счупят Вашия сайт са много. Най-често срещаните са при остарял код, сигнатура, обновяване на регистри, модули, PHP версия и други.

Кодът на сайта трябва да се наблюдава, за да не позволи счупване на визията или неработещи функционалности.

Актуални формати на Изображения

Изображенията са най-важни във всеки уеб сайт или онлайн магазин. Актуалните формати на изображенията съгласно изискванията на Google, трябва да са различни от jpeg, png и т.н.

От търсачката, скоято всички се съобразяваме препоръчват използването на формати тип (webp, jpeg 200 и др.), но интересен е момента, че не всички браузъри могат да изобразяват този тип формати правилно. Тук се намесваме ние, като казваме на браузърите… „Ако не можеш да отвориш този формат, отвори познатия за теб!“.

Качване на продукт в WooCommerce
В този помощен материал показваме, как се качва обикновен продукт в WooCommerce. Както знаете, продуктите в WooCommerce са 4 типа:
  • Обикновен продукт
  • Групиран продукт
  • Афилейт просукт
  • Продукт с вариации
Вижте видеото и се надяваме да сме Ви били полезни!  

Вече сте сигурни, че искате да работите с нас?

Ние сме подготвени и с нетърпение очакваме да превърнем Вашата идея в реалност, защото Вашия бизнес трябва да се развива.