Обяснение на Адаптивения дизайн

Адаптивен дизайн
за уеб сайт
и магазин

Какво е Адаптивен дизайн. Важен ли е и с какво би помогнал за по – доброто класиране на сайта в Google.

В този раздел, искаме да Ви запознаем с нашата услуга – Адаптивен дизайн за Вашия Онлайн магазин и Уеб сайт. Ще Ви разкажем, защо е толкова важен и ще разберете, защо не правим компромиси с дизайна за изработените от нас Сайтове и Онлайн магазини.

Индивидуални помощни материали с Вашите проекти, можете да откриете във Вашия клиентски портал MyExito.

Мобилен дизайн
Адаптивен дизайн
Мобилна визия

Адаптивен дизайн за уеб сайт

Адаптивен дизайн / Responsive дизайн

Адаптивен дизайн и неговата важност

Адаптивния дизайн е изискване номер 1 за всеки Уеб сайт или Онлайн магазин по няколко причини. Двете най – главни са:

  1. Потребителите – според анализите, които правим на нашия сайт, както и този на клиентите ни, сме забелязали, че средно 93% от потребителите влизат през своите мобилни устройства. Без значение дали става въпрос за Уеб сайт или Онлайн магазин.
  2. Google – ах, този „монополист“… Едно и може би най – значимото изискване на търсачката, за да класира Вашия сайт е именно бързото и адаптивно зареждане на Вашия сайт. Още от 2016 година Google започнаха да класират по – добре в позициите сайтове, които имаха адаптивен дизайн. 4 години по-късно… адаптивния дизайн на Вашия Онлайн бизнес е задължителен .

Какво представлява сайт с адаптивен дизайн?

Било то уеб сайт или онлайн магазин, то задължително трябва да има и адаптивен дизайн. Този тип дизайн представлява динамично зареждане и визуализиране на елементите в сайта Ви, на различен вид устройства. Чрез т.нар. стилове се създава и този реагиращ на всякакъв тип устройство Адаптивен дизайн.

В някои случаи при зареждане на сайта през мобилно устройство се налага разместване на елементите и малко по – различна подредба в изобразяването, от колкото ако се достъпи сайта през настолен компютър.

За нас е важно всичко да бъде съвършено и именно за това съобразяваме всеки един елемент от сайта, за да може да се визуализира перфектно и разбираем на всякакъв вид устройство.

ХАРЕСВА ВИ, НАЛИ?

Вече сте сигурни, че искате да работите с нас?

Ние сме подготвени и с нетърпение очакваме да превърнем Вашата идея в реалност, защото Вашия бизнес трябва да се развива.