ИЗБЕРЕТЕ ПО-ДОБРИТЕ

Facebook реклама която продава

Създаването на Facebook реклама е последователен процес, генериран в няколко стъпки. Рекламирането в тази социална платформа е едно уникално предимство за Вас и Вашия бизнес. Когато започнете да рекламирате във Facebook, ще се уверите колко възможности повишаване на доходите има пред Вашия бизнес.

Поддръжка на Facebook реклами

Рекламираме бизнеса Ви и привличаме клиенти.

Продуктови каталози

Всички Ваши продукти и услуги на едно място

Управление на Facebook Pixel

Генериране, инсталиране и управление на Facebook Pixel

Управление на Аудитории

Насочване само към купуващи клиенти, без клиенти тип (само гледам)

НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Ние
Изграждаме
Брандове

Портфолио

Нашите последни
маркетинг и
дизайн решения

Печелившият начин

5+ години
успехи с
Facebook реклама

Печеливши стратегии

Ние знаем как да увеличим Вашите клиенти, продажби и популярност!

Опитът ни в сферата на онлайн маркетинга са ни доказвали многократно значимостта и ефективността на Facebook рекламата за всеки бизнес. Нашият опит и самочувствие лежат на постигнатите резултати до момента с нашите клиенти. Ние знаем, как се управлява печелившо една наистина добре структурирана Facebook реклама.

Анализи и Оптимизации

Не е толкова лесно, колкото Ви казват. По-лесно е!

Анализирането и Оптимизацията на една Facebook реклама е част от непрекъсната работа, за да може една реклмна стратегия да бъде работеща. Ние се надграждаме с всеки наш клиент, като се адаптираме към бизнеса, който управлява и по този начин ние се ангажираме за постигане на изключително високи резултати.

Ние не предлагаме просто пускане на Facebook реклама! Ние Ви предлагаме високи резултати, печеливши Facebook стратегии, доволни клиенти и разпознаваемост на бизнеса Ви.

Управление на страници

Опитът е важен! Ние притежаваме нужния опит в управлението на Facebook страници и знаем как да ги държим актуални. Ние имаме опита и средствата да накараме потребителите на Вашата Facebook страница да бъдат ангажирани със съдържанието на бизнеса Ви.

За момента поддържаме и управляваме над 100+ Facebook страници, които генерират много добри печалби с нашия опит и Facebook реклама.

Бъди сигурен с Добрите практики

Ние сме на мнение, че Добрите практики в нашата сфера са ключът към успеха на всеки бизнес. Експериментите оставяме на други. Ние спазваме правила и нрави, които винаги работят в полза на клиента. Една добра поддръжка и управление на Facebook реклама изисква познания и дисциплина, каквито ние притежаваме. Спазваме стриктно Стандартни Работни Процедури, които показват сериозността на услугата, която Ви предлагаме.

За малкия бизнес

Ние от Студио за Уеб дизайн и Дигитален маркетинг EXITO сме наясно, че всяко начало крие доста трудности. Разбираме, че в момент на криза, Вашият бизнес е стресиран и средствата, които можете да вложите са ограничени. Ние помагаме на малкия бизнес със специални условия, да може да стартира без влагане на непосилни за него средства.

Изпратете ни запитване, обяснете ни ситуацията и вярвайте, че ние имаме разум и сме готови да помогнем, защото е Важно бизнесът Ви да бъде онлайн.

0
часа в денонощието

Можете да разчитате на поддръжка по:

 • Телефон
 • Viber
 • Email
0
дни в седмицата
0
дни в годината

Клиентите за нас

Ние помагаме
след постигане на целите.

Customer Support
“Използвах услугите на „Занков Груп“ и съм много доволен, тъй като ми създадоха един изключителен и многофункционален сайт, който много добре подпомага дейността на моята фирма!``
Даниел Димитров

MSK-VINIL

Перфектна работа
“С огромно удоволствие ползвах услугите на „Занков Груп“, създаде ни един изключително многофункционален сайт, който доразви нашата дейност!”
Инна Катранджи

Студио ``Елита``

Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка
“Благодарение на индивидуалният им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха заданието си отлично. „Занков Груп“ ЕООД изградиха сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените търпение и креативност на екипа им допринесоха за функционалност на сайта ни и удобен интерфейс.”
Александър Иванов

Мащерка кетъринг

Изискванията ни за дизайн и функционалности в сайтовете ни са изпълнени напълно.
“Изключително бързи и коректни във всяко едно отношение. Екипът реагира незабавно при всеки проблем, независимо от деня и часа. Това ни кара да се доверим на 100% и да възложим всички наши проекти на Агенция за Уеб дизайн - Занков Груп.”
Илияна Костадинова

Robicam Group

Направо на въпроса

Защо да изберете нас?

Какво изискваме

Ние изискваме коректни отношения, стабилност и материали. Една печеливша Facebook реклама има нужда от продукти или услуги, които да бъдат рекламирани.
Ето и още изисквания, които имаме:

 • Добри взаимоотношения
 • Доверие в нашия 5+ години опит
 • Информация за бизнеса
 • Честа комуникация
 • Желаните постигнати резултати

Какво предлагаме

Ние Ви предлагаме адекватна Facebook реклама с високи резултати. Ние Ви предлагаме услуги, които повишават Вашите печалби и нашите клиенти.
Ето какво още Ви предлагаме:

 • Високи резултати
 • Коректни взаимоотношения
 • 24/7 бърза поддръжка
 • Брандиране на бизнеса
 • Графични материали

Какво даваме

Ние Ви даваме една сигурност за бизнеса, адекватен бизнес партньор, на който можете да разчитате не само за Вашата Facebook реклама, а и за идеи.
Ето какво още можем да Ви дадем:

 • Редизайн на Уебсайт
 • Нови функционалности за магазина Ви
 • 24/7 бърза и сигурна поддръжка
 • Реклама в Google Ads
 • Ремаркетинг стратегии

Въпросите задавани често

Нужна ли ми е фейсбук страница, за да пусна реклама?

Има възможност да се създадете реклама и без да имате фейсбук страница, но е нужно рекламата да сочи задължително към уебсайт. Въпреки това, според нас една Facebook страница в никакъв случай не е ненужна. За една добра Facebook реклама е препоръчително да имате и Facebook страница

Можем ли да сами да си пускаме Facebook реклама?

Възможно е, но ако мислите, че можете сами да се справите с управлението на една наистина работеща Facebook реклама, защо в момента четете това? Замислете се…

Как да съм сигурен/а, че Вие не сте като предишните?

Тук вече не сме сигурни, как да отговорим. Отговорът наистина е труден, но нека Ви го кажем така. Ние имаме 5+ години опит в Facebook рекламата и 100+ клиенти, с които работим. Още един плюс на нашето Студио за Уеб дизайн и Дигитален маркетинг е, че ние за първия месец не изискваме заплащане за Вашата Facebook реклама.

За по – сигурно, изпратете ни запитване и ние ще Ви обясним по – подробно всичко!

Как така не изисквате заплащане за първия месец?

Така. Не искаме да ни плащате! Идеята се роди скоро. Решихме, че за да може да ни се довери един бизнес, ние трябва да покажем на какво сме способни, преди да започнем да изискваме заплащане. Можем да си го позволим и сме сигурни, че за втория месец, ще бъдем вече партньори.

КОМИСИОННИ ЗА FACEBOOK РЕКЛАМА

при похарчени до 5000 лв месечно

20 %


от изразходваната сума

Комисионната на похарчените средства за период от 1 месец е на стойност от 20% от сумата.

при похарчени до 10 000 лв месечно

10 %


от изразходваната сума

Комисионната на похарчените средства за период от 1 месец е на стойност от 10% от сумата.

при похарчени над 20 000 лв месечно

5 %


от изразходваната сума

Комисионната на похарчените средства за период от 1 месец е на стойност от 5% от сумата.

Нека работим заедно

Пишете ни
да обсъдим Вашия бизнес

Ние имаме опит в Facebook рекламата и постигаме високи резултати с печеливши стратегии за нашите клиенти.