Facebook.
Instagram.
Маркетинг.

Фейсбук реклами, които увеличват целите ви в пъти. Ние от Студио EXITO.BG имаме зад гърба си повече от 7+ години опит в Facebook рекламата и Instagram маркетинга.

Успехи в маркетинга на Студио EXITO
Маркетинг услуги
shape
Facebook Ads

Защо Фейсбук реклама
от Студио EXITO?

Фейсбук реклама е метода, чрез който можете да повишите потенциалните си клиенти, респективно и печалба сред аудиторията между 25 и 60 годишна възраст. Facebook Ads стратегиите се различават до определена степен от Рекламата в Google, тъй като в социалните мрежи трябва да предложиш съдържание. Тук не се създава реклама за търсене, а по - скоро са тип "Дисплейни реклами".

С помощта на нашите маркетинг експерти и графични дизайнери, ние ще изработим наистина работещи Фейсбук маркетинг стратегии, така че да не харчите излишни средства за реклами, които няма да имат нужната възвращаемост.

Поискай консултация

Фейсбук маркетинг от експерти

Ние от Студио EXITO, имаме над 7+ години опит в управлението на Фейсбук реклами и съдържанието. Нашите експерти в маркетинга ще изготвят концепции, анализи и инструменти, които да покажат бизнеса ви пред правилните аудитории. За да бъдете сигурни в нашите възможности, ви предлагаме 3 месеца безплатно управление на вашата Фейсбук реклама

3 месеца безплатно управление, от което можете да се откажете по всяко време, без нужда да заплащате нищо. Без скрити такси или условия. 3 месеца, през които да докажем, че ние сме правилния избор за дигитален маркетинг.

Предимство на Фейсбук рекламата

 • Насочване към правилните хора
 • Дизайн концепции, които продават
 • Създаване на качествени аудитории
 • Рекламиране в Instagram и WhatsUp
 • Повишаване на ROI
 • Винаги преди конкурентите
 • 3 месеца безплатно обслужване
Facebook Ads

Динамични реклами

Динамичните фейсбук реклами е метода, чрез който можете да повишите потенциалните си клиенти, респективно и печалба сред аудиторията между 25 и 60 годишна възраст. Facebook Ads стратегиите се различават до определена степен от Рекламата в Google, тъй като в социалните мрежи трябва да предложиш съдържание. Тук не се създава реклама за търсене, а по - скоро са тип "Дисплейни реклами".

С помощта на нашите маркетинг експерти и графични дизайнери, ние ще изработим наистина работещи Фейсбук маркетинг стратегии, така че да не харчите излишни средства за реклами, които няма да имат нужната възвращаемост.

Поискай консултация
Видове фейсбук реклами
shape
Маркетинг услуги
shape
Facebook Ads

Видео реклами в Facebook

Видео рекламата във Фейсбук може да бъде показвана на няколко слота, като един от най-успешните е във фийда на социалната мрежа. Следващия успешен слот за видео реклама във фейсбук е рекламата, която прекъсва гледаните от вас клипове.

Вертикалните видеа освен за реклама във Фейсбук, могат да бъдат споделяни и като Facebook & Instagram Story, което започва да оказва все по-голямо влияние сред потребителите.

Нашият опит показва, че видео реклама във Facebook ангажира повече потенциалните клиенти.

Поискай консултация
Facebook Ads

Creative реклами

Креативните Facebook реклами станаха много популярни, тъй като в тях има компоненти, които могат да накарат потребителя ви да купи продукта или услугатам която предлагате. Едно изображение, което може да бъде сервирано в различни размери за всички слотове за реклама във Файсбук.

Ще създадем страхотни графични елементи, които ще работят за вас. Във Facebook рекламата е важно да бъдеш креативен и да създаваш нужда от продукта. Рекламата във Фейсбук е с неограничени възможности и огромен потенциал за продажби.

Поискай консултация
Видове фейсбук реклами
shape
Маркетинг услуги

Помагаме на бизнеса с

service

Реклама в Google

Рекламата в Google е нашата страст. Ние можем много на нормални цени. 😎

Разбери повече
service

Реклама във Фейсбук

С реклама във Фесбук достигаш до над 4 млн потребителя, само в България 🎯

service

Email маркетинг

С Email маркетинга ангажираме потребителите ти с бранда.

service

Instagram маркетинг

Продаваш на тийнеджъри...?
Това е рекламния канал

service

Копирайтинг

С Копирайтинга създаваме и оптимизираме текстове за сайта ви.

service

СЕО оптимизация

Маркетинг без СЕО е просто загуба на средства. Ние знаем добре.

Разбери повече

Искате летящ старт за Бизнеса?

Заяви консултация
years
7+

години в бизнеса

team
50+

outsource проекта

happy
97%

доволни клиенти

project
480k

приходи за клиенти

support
24/7

поддръжка

Част от нашите клиенти

Бизнесът, който ни се довери

 • Радапола Бранд

 • Политическа партия АБВ

 • Блумондиал

 • Кетъринг Мащерка

 • Студио за красота ЕЛИТА

 • Робикам Бранд

 • Ресторант Индия

 • Винил Кюстендил

 • ЧДГ "Мария Магдалена"