Статичен сайт за бизнеса

Изработката на HTML сайт се предпочита най-вече от компаниите, които нямат чести промени в дизайна или информацията в сайта. Предимството на всеки статичен сайт е, че е невъзможен за хакване през администрацията.

Надежността е от първостепена важност!

Нека го направим качествено

7 години опит 7+

Опит в дизайна

Работа с други фирми 50+

Outsource проекта

Всеки сайт е адаптивен 100%

Адаптивен дизайн

Изчистен уеб дизайн 100%

Изчистена визия

Международни сайта 12+

Международни сайта

Доволни клиенти 94%

Доволни клиенти

Какво Ви предлагаме

Изчистен дизайн за перфектния HTML сайт

Скоростта на статичен сайт изработен от нас ще е минимум 94% според изискванията на Google, както за мобилна версия, така и на десктоп версията. Освен скоростта, която е ключов елемент за СЕО оптимизацията, Вие ще получите изключително изчистен, интерактивен и адаптивен сайт.

Изцяло написан, според Вашите изисквания и спазване на Вашата бранд стратегия, HTML сайта е по-предпочитан вариант, ако по сайта няма да бъдат прилагани чести промени.

Защото изграждането на статичен сайт позволява да бъде СЕО оптимизиран, изключително индивидуален и гъвкав към изискванията на Вашия бизнес. Нека направим Вашия сайт представящ индивидуалността Ви.

Писане на сайт

Структура

Най-важното в изработката на добре СЕО оптимизиран уеб сайт е правилно написаната структура. Оптимизацията се започва още със стартирането на първия ред код в статичния сайт. Ние сме добри и имаме опита в HTML.

Визия на сайта

Визия

При изискване от Ваша страна ще изработим индивидуална визуална тема за Вашия нов Уеб сайт. Предимството на сайтовете създадени с HTML са, че няма ограничения във визуалността на сайта Ви.

icon

Поддръжка

Поддръжката на статични сайтове е задължителна, тъй като всяка промяна изисква огромно внимание от гледна точка на поддръжката на СЕО оптимизацията на самия сайт. Разчитайте на нас 24/7 в денонощието.

icon

Скорост

Въмножността за оптимизиране на скоростта на статичните сайтове е безгранична. Ние гарантираме резултати в Google Page Speed не по-малко от 90% на мобилна и десктоп версия на сайта ви.

Защо изработка на HTML сайт

Както казахме, най-големите предимства са бързината и сигурността, но има и още:

  • Бързина на сайта
  • Сигурност на сайта
  • Уникална визия и елементи
  • Адаптивен дизайн
  • Изчистен код

Нашият екип има огромен опит в създаването на абсолютно индивидуални HTML сайтове. Предимството на статичните сайтове не е само индивидуализацията, но и в по-добрата оптимизация за по-добро класиране в Google, както и бързина на зареждане на всяка страница.

Оптимизиран уеб сайт

Комбинирай услугата

Реклама в Google

Реклама в Google

Уеб сайт + Реклама в Google. Основен източник на перфектни реализации.

Разбери повече
СЕО оптимизация

СЕО оптимизация

Уеб сайт + SEO оптимизация, а ако прибавим и реклама... винаги първи.

Разбери повече
24/7 поддръжка

24/7 поддръжка

Уеб сайт + Поддръжка... Винаги ще сте онлайн и винаги пред другите.

Разбери повече
Мнения за Студио EXITO

Над 100+ доволни клиенти

shape

Поискай оферта

Ако все още не сме те убедили, разгледай част от изработените на WordPress сайтове отдолу. Освен, че сме изработили самите сайтове, ние ги поддържаме ежедневно.

Полезно за HTML сайтовете

Най-често задаваните въпроси относно миграцията на WooCommerce, които са задавани от наши клиенти до момента. Вижте всички Често Задавани Въпроси

HTML сайта или по - познат сред колегите, като статичен сайт е изцяло писан от начало, до край. В този тип сайтове не се използва платформа, както при сайтовете изработени с WordPress. Тук започваме от самата нула, като създаваме не само всеки елемент по страниците, но и анимации, визия, стратегии и т.н.

Статичният сайт в голяма степен зависи от броя на страниците, подстраниците, визията, бранд стратегията и др. Тук вече дори не можем да ви ориентираме, защото ключовото за времето за изработка е обема и визията на сайта.