Изработка на сайт с WordPress мобилна версия
Графичен дизайн
Изработка на
WordPress сайт
Адаптивен
дизайн
Готови
темплейти
Custom
разработка
Разработка на

сайтове

Най -добрата CMS заслужава най -доброто обслужване и поддръжка.

Изработката на уеб сайт с WordPress CMS система е възможно най-добрия избор за клиенти, които нямат опит в управлението на уеб проекти. Ние можем да разработим нов Уеб сайт с WordPress, като използваме готови темплейти или изцяло индивидуални такива. Всичко е по Ваше желание може да се постигне с WordPress сайт!

Индивидуален WordPress уеб сайт с адаптивен и уникален дизайн

Според вашите нужди, ние ще създадем уникална тема на WordPress. Също така ще адаптираме опциите за теми и ще използваме адаптивен дизайн, така че уебсайта да е адаптиран за прекрасна визия на смартфон, таблет, лаптоп и настолен компютър.

Ние ще създадем WordPress плъгини, които ще отговорят на вашите нужди и изисквания. Ще разполагате с всякакъв тип функционалности и условности, без които бизнеса Ви няма да може да се представи онлайн така, както искате Вие

Какво Ви предлагаме

Ние ще инсталираме WordPress рамката, като приложим всички нужни изисквания за последващата безпроблемна работа на Вашия WordPress сайт. Ще създадем Вашата база с данни с неразгадаем за човек префикс.

При изискване от Ваша страна ще изработим индивидуална визуална тема за Вашия нов Уеб сайт. Може също да изберете по-бюджетна версия с готови шаблони за изработка на WordPress сайта Ви.

Създаване на индивидуални разширения или закупувани на готови за функционален WordPress сайт. Всякакъв тип функционалности, от които се нуждае Вашия бизнес, за да се представи по безупречен начин в интернет.

Ние ще мигрираме Вашия остарял и нефункционален уеб сайт към най-използваната CMS система в света. Миграция на данни, информация и функционалности, като обновим всичко с най-новите технологии.

Хмм... Поддръжка на WordPress сайт е услуга, която е задължителна. С поддръжката на сайта Ви, ще сте сигурни, че винаги ще имате работещ и функциониращ уеб сайт. 24/7 поддръжка за изработен уеб сайт на WordPress.

Защо изработка на WordPress сайт

Ние можем да се похвалим с богат опит с най-добрата CMS платформа в света, което води до перфектния продукт за нашите клиенти. Ето какви са ползите и предимствата от изработката на уеб сайт с WordPress:

Нашият екип е толкова добър в разработката и поддръжката на WordPress сайтове, че почти няма невъзможни неща за нас. Ние поддържаме, изграждаме и обновяваме всичко свързано с  CMS системата на WordPress за сайтове.

Идеята ти допада?

Свържи се с нас, за да я обсъдим подробно!