Изработка на Сайт
Студио ЕЛИТА

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Изграждане на уеб присъствие лидера на красотата в България

Ние от Студио за уеб дизайн EXITO изработихме уеб сайт, за нашите клиенти от Студио за красота „Елита“. С наша помощ и подкрепа, каквато даваме на нашите партньори, студиото за красота разшири своето онлайн присъствие, което доведе до над 400% повишаване на успехите.

Ние изградихме бранд, който изключително бързо стана разпознаваем. Ние подсигурихме специалисти, които да адаптират бранда и към цялата сграда на стидио Елита. Консултирахме целия екип на студиото.

Изграждане на бранд

Изградихме визия и стратегия на високо ниво.

Желанието на клиента ни беше, освен да направим неповторима визия на техния нов Уеб сайт, да спомогнем чрез консултации и графичен дизайн, за да могат да развият бизнеса си. Повечето от Вас са наясно, че бизнеса с красота е много свиреп и единствения начин да се качиш и в последствие задържиш на върха е, да имаш партньор, който винаги ще бъде до теб и да разбира от работата си.

Освен уеб сайта изеаботен от нас, ние създадохме и надграждахме цветовата гама, както онлайн, така и в самата сграда. Създадохме логото, Визитките, ценовите листи и модела на поведение. Нека Ви покажем!

Изработихме и логото

Разбира се, една добра бранд стратегия предполага, че освен уеб сайт трябва да има и още много работа. Освен, че изработихме и логото на Студио за красота ЕЛИТА, ние подпомогнахме и с насоки за цялостна визия на екстериора и интериора

Изграждане на бранд


Имаш идея...?

Пиши ни сега
Банер за онлайн магазин