Първа позиция в Google за Мащерка кетъринг

Мащерка кетъринг е един от дългогодишните ни клиенти, с който работим изключително лесно и приятно!

Първа позиция в Google за Мащерка кетъринг
За Първа позиция в Google за Мащерка кетъринг

Изпълнихме задачата си за постигане на първа позиция в Google за нашите клиенти от Мащерка кетъринг – Пловдив. Всъщност, постигнахме нещо, което беше доста трудно не само за нас, но крайния резултат е доста задоволяващ. Разбира се, с това работата ни по SEO оптимизацията на сайта в никакъв случай не може да се каже, че е приключила. Тя си продължава, защото освен постигането на резултата в SEO оптимизацията, то той трябва да се запази.

Първа позиция в Google за Мащерка кетъринг

Предизвикателството

Ние от Студио EXITO винаги сме разбирали важността на органичното класиране и успяхме да убедим клиентите ни, че за тях по-добрия вариант би бил да бъдат вложени средства в СЕО оптимизацията повече, от колкото в рекламите. Да, рекламите винаги дават по-бързи резултати, но с течение на времето, ако Вашия бизнес е устойчив, най-доброто решение да инвестирате в СЕО оптимизация. В крайна сметка, така излиза по-евтино за бизнеса Ви.

Използвана услуга:
Предистория

Как започна нашето партньорство с Мащерка?

С нас се свърза Алекс, който е управител на Мащерка кетъринг и ни помоли за оферта за изработката на Уеб сайт за бизнеса му, който за тогава беше малък. Разбира се, дадохме оферта, Алекс се съгласи и започнахме да разработваме сайта. В началото идеята беше сайта да го има само, като информативен. В последствие обаче в нас пристигна и COVID-19 и всичко се преобърна с главата на долу.

Тогава започнахме да обсъждаме идеята за постигане на резултати, които да бъдат в помощ на бизнеса. Дълго време се опитвахме да наложим идеята, че най-релевантно за бизнеса беше да стартираме с рекламни кампании и успоредно с това СЕО оптимизация на сайта. Спомянм си, че тогава не можехме да обещаем първа позиция в Google. Важното е, че Алекс послуша нашия съвет и започнахме да изготвяме стратегията за правилната оптимизация.

440%

Повишение в органичното търсене за 1 година

120%

Подобрение в конверсиите за заявки за кетъринг

160%

Повишение на новите потребители на сайта

Силата да можеш да го направиш

Ние от Студио за уеб дизайн и дигитален маркетинг имаме опит в SEO оптимизацията от доста дълго време. Всеки наш клиент, който се е възползвал от нашата услуга SEO оптимизация е започнал да постига изключително добри резултати в бизнеса си.

Ние сме Вашия партньор, защото знаем как се прави!

Какво продължаваме да извършваме за Мащерка?

Сега е момента да Ви издигнем на ново ниво