Concretta EU

Изработка на онлайн магазин

Разработка на онлайн магазин Concretta. Concretta в международен бранд за дизайнерски мивки и проекти изработени с микроцимент.

Онлайн магазин Concretta предлага продуктите си, както в България, така и по цял свят. Направихме интеграция за доставки с DHL и FedEx. Към функционалностите добавихме и заплащане с карти чрез платежната система на Stripe. Така всеки клиент може да заплати поръчката си чрез кредитната или дебитната си карта.

Изработка на онлайн магазин Concretta
Линк към проекта:
Информация за Concretta EU

Concretta е създадена през 2017 г. от Христо Стефанов и Емил Ненков в град София. Компанията израстна, като обхвана пазарите в Европа и САЩ.

Начална страница на магазин concretta
Изработка на онлайн магазина с WooCommerce

Предизвикателството

Работата по проекта отне малко повече от 14 дни, както беше планирано в началото, но всичко си дойде на мястото. Сайтът е изцяло на Английски език, като за в бъдеще се предвижда да добавим и още езикови версии, както и платежни валути.

Магазинът на Concretta беше разположен в платформата за електронна търговия Etsy, но клиента ни разбра, че ако желае да развие бранд, това няма как да стане с такъв тип платформи.

Използвани услуги:

Резултати от съвместната работа

Получихме признанието, че ние сме експерти в WooCommerce за България. Създадохме интеграции и функционалности, които да могат да отговорят за продажбите в Европа и най-вече в САЩ.

Ето какво направихме:

Сега е момента да Ви издигнем на ново ниво