Нагоре

За нас

Нашите услуги

Ние сме екип, които се вълнува от нови идеи и уникални взаимни възможности.

Ние сме млад и амбициозен екип, като постоянно следим уеб стандартите и последните тенденции в уеб дизайна, за да можем да подобрим нашите услуги и да изграждаме уникални и ефективни уеб решения за Вас и Вашия бизнес. Всеки продукт, който изработваме е съобразен със Вашите индивидуални виждания, а концепцията и визията се основават на креативността и иноваторските решения на нашият екип от уеб специалисти.

0
Успешни
Проекта
0
Часа
усилена работа

Неограничени възможности

Уеб дизайн студио
от ново поколение.

Пусни видео

Ние работим за по - добри бизнес отношения

Уеб дизайн

Всеки изработен сайт съдържа важни елементи, които го карат да функционира правилно и да продава бизнес услугите ви.

Графики и Визия

Визията на сайта е първото, с което се сблъсква всеки клиент. Визията продава успешно вашата бизнес услуга.

Поддръжка 24/7

Всеки сайт се нуждае от адекватна и бърза поддръжка. Сигурността позволява на бизнеса ви да бъде 24/7 онлайн.

Кои сме ние?

Ние сме
ЗАНКОВ ГРУП ЕООД

ЗАНКОВ ГРУП ЕООД е основана от Иван Занков, който има опит в уеб програмирането и маркетинга. Компанията е създадена през 2015 година. В момента екипът ни се състои от мотивирани млади специалисти със свежи идеи и нестихващо любопитство към уеб технологиите.

„ЗАНКОВ ГРУП“ ЕООД

Дупница | България

ул. „Вардар“ 7 ет 2 офис 2

Отзиви

Какво казват
клиентите
за нас.

“Използвах услугите на „Занков Груп“ и съм много доволен, тъй като ми създадоха един изключителен и многофункционален сайт, който много добре подпомага дейността на моята фирма! ”
ДАНАИЛ ДИМИТРОВ

Управител MSK Vinil

“С огромно удоволствие ползвах услугите на „Занков Груп“, създаде ни един изключително многофункционален сайт, който доразви нашата дейност! Благодарим за коректността и перфектно извършаната работата! ”
ИННА КАТРАНДЖИ

Управител ``Студио Елита``

Качество

“Благодарение на индивидуалният им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха заданието си отлично. „Занков Груп“ ЕООД изградиха сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените търпение и креативност на екипа им допринесоха за функционалност на сайта ни и удобен интерфейс. Улесниха работата и допринесоха за доброто ни представяне в интернет пространството. Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка за оптимизирането на сайта ни.”
Александър Иванов

Управител ``Мащерка кетъринг``

Качество

“Изключително бързи и коректни във всяко едно отношение. Екипът реагира незабавно при всеки проблем, независимо от деня и часа. Това ни кара да се доверим на 100% и да възложим всички наши проекти на Агенция за Уеб дизайн - Занков Груп. Изискванията ни за дизайн и функционалности в сайтовете ни са изпълнени напълно. Ние сме сигурни, че успехите, които постигаме и стъпките, които изкачваме в развитието ни на успешен онлайн търговец се дължи основно на Агенция за Уеб дизайн - Занков Груп.”
ИЛИЯНА КОСТАДИНОВА

Robicam Group

Технологии

Ние използваме
последни технологии.

Нека работим заедно

Пишете ни
да обсъдим Вашия бизнес

След създаването на сайта ще можете да се възползвате от 3 – месечна безплатна поддръжка, с която Ви гарантираме един надежден старт на Вашия бизнес в съвременната онлайн среда.