Иван Занков - основател на Студио EXITO

Иван Занков

Основател

Основах Студио за Уеб дизайн EXITO, защото обичам това, което върша. Всичко започна още през 2013 година, но както всяко начало и моето беше трудно. Разбира се, през 2015 година вече бях готов да осъществя мечтата си и да основа официално своята компания Студио Ексито ЕООД.

Вече повече от 8 години помагаме на бизнеси да продължат и да се превърнат в успешни и печеливши партньори.

Ние сме млад екип, изграждащ онлайн присъствие на бизнеса

Ние сме млад и амбициозен екип, като постоянно следим уеб стандартите и последните тенденции в уеб дизайна, за да можем да подобрим нашите услуги и да изграждаме уникални и ефективни уеб решения за Вас и Вашия бизнес.

Всеки продукт, който изработваме е съобразен със Вашите индивидуални виждания, а концепцията и визията се основават на креативността и иноваторските решения на нашият екип от уеб специалисти.

Визия

Разрастване, разрастване и пак разрастване. Нашата визия е да помагаме на нашите клиенти да се разрастват, колкото се може повече. Разбира се, това се отнася и за нас, но ако нашите клиенти не се разрастват, ние от Студио EXITO също няма да можем. Чисто и просто, ние не само предлагаме уеб дизайн. Ние предлагаме развитие!

Мисия

Нашата мисия е да помагаме на стартиращите бизнеси да имат добре работещи, функциониращи и иновативни уеб сайтове и онлайн магазини. Колкото и банално да звучи, нашата мисия е да направим интернет по-работещ със сайтове, които са красиви, адаптивни и бързи. За нас е важно нашите клиенти да споделят нашата мисия!

Прозрачност

Бизнес информация

Данни за Занков Груп

Уеб Студио EXITO

ФИРМА: "Студио Ексито" ЕООД
ЕИК: 207214336
АДРЕС: гр. Дупница, ул."Венелин" 31
ТЕЛ: +359 887 353 247


Банкова информация

БАНКА: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG29UNCR70001525176235
ПОЛУЧАТЕЛ: СТУДИО ЕКСИТО ЕООД

Машина на времето

Студио EXITO - История

Идеята2012

Роди се идеята

През 2012 за първи път идеята за изработка на сайтове се ражда в главата на Иван Занков. Точно това е периода, в който започват първите опити сблъсъка с HTML и PHP технологиите. Тогава се роди първия сайт от 4 страници.

Първият сайт2013

Първият клиент

В средата на 2013 година Иван предлага услугите си на сватбена агенция в Дупница за изработка на Уеб сайт. Благодарение на отзивчивостта и сляпото доверие от страна на клиента беше изработен първи уеб сайт.

Сватбена агенция "Чародейка"
Нови хоризонти2015

Компанията

През месец Май 2015 година, официално беше регистрирана "Занков Груп" ЕООД. Това е деня, в който се разбра, че мечтите могат да се сбъдват, стига да го искаш. Създаването на компанията беше провокирано от работата за по-големи уеб проекти, за който трябваше сключване на договори.

Първият офис2018

Офисът на Занков

Месец Март 2018 година беше направена следващата стъпка в разрастването на Студио EXITO. Сдобихме се с прекрасен малък офис, в който слънцето огряваше повече от 6 часа дневно. Там започнахме да посрещаме клиентите си в брандова обстановка.

Постижение 1002021

100 клиента

За нас това беше повратния момент, в който разбрахме, че работата вече е "дебела". Това беше момента, в който усетихме, че отговорността е принцип, който трябва да бъде приоритет №1 за нас. Създадохме нашата съпорт платформа, която развихме до платформа за управление на клиенти, проекти, ежедневни задачи и др. Общо взето, сутрин първо нея отваряме.

Оценка в googleapis
Пише се 2023

В момента пишем

Молим, изчакайте...

Екипът

Запознайте се нашия малък екип, който създава всички чудеса!