ЧДГ „Мария Магдалена“

Изработка на Уеб сайт

Изработихме сайта на ЧДГ „Мария Магдалена“ – София. Предишния сайт, който имаше детската градина беше с много остаряла технология, а онлайн присъствието на такъв тип институции е от огромно значение. Точно за това изработихме нов уеб сайт.

Изработка на уеб сайт на ЧДГ Мария Магдалена
Линк към проекта:
Информация за ЧДГ „Мария Магдалена“

Дейността на ЧДГ „Мария Магдалена“ играе голяма социална роля особено за жителите на гр. София. 

Новия уеб сайт на ЧДГ Мария Магдалена
Изработка на сайт с WordPress

Предизвикателството

Задачата беше редизайн на съществуващия за момента Уеб сайт, който не се класираше добре в Google и извеждаше на екран php грешки.

Новият уеб сайт съдържа добре оформено и подредено меню, което е лесно за разбиране и управление. Сайтът на ЧДГ „Мария Магдалена“ зарежда за по – малко от 1 секунда, като е разработен и потребителски интерфейс за адаптивен изглед.

Зареждането на сайта е безпроблемно на всякакъв вид смарт устройства, като според резолюцията всеки един елемент се размества, за да може да предостави най – добрата визия и скорост.

Използвани услуги:

“Като човек, който работи с деца и държи на високото ниво на работа разчитам на екипа на Студио Ексито ЕООД. В тяхно лице намерих една сериозна, работеща с високи стандарти за качество, ефективност и коректност фирма. Студио Exito.bg се грижи за оптимизацията на сайта и поддържа позицията му на първа страница в Гугъл. Това е важно за нас, не само от гледна точка на заеманата позиция, но и от финансова, защото ни даде възможност да прекратим рекламирането в различни сайтове, а това ни облекчи финансово.”

Розалия Николова
ЧДГ "Мария Магдалена"
Розалия Николова - Директор на ЧДГ "Мария Магдалена"

Реални отзиви

Сега е момента да Ви издигнем на ново ниво