МСК Винил Груп

Изработка на уеб сайт

Изработихме сайта на МСК Винил с огромно внимание към всеки детайл. Сайтът е изработен върху CMS платформата WordPress, като са използвани най – новите технологии, за да бъде изпълнено изискването на клиента ни. Сайтът е с Адаптивен дизайн, като се визуализира по елегантен начин, както на настолни компютри, така и на Лаптопи, таблети, смартфони и дори на смарт телевизори с резолюция на екрана Full HD и 4K.

Изработка на Уеб сайт на МСК Винил
Линк към проекта:
Информация за МСК Винил Груп

Основен предмет на дейност на фирмата е чрез проекта да се осигури на клиентите максимално ограничаване на климатичното въздействие в предварително обособени пространства чрез ветроупорни завеси различни модели, тенти от винил и кристал или покривала за всичко.

Изработка на уеб сайт на МСК Винил ЕООД
Изработка на сайт с WordPress

Предизвикателството

Тъй като това не е толкова лесно, ние още в процеса на създаването на сайта заложихме добри практики, за да си улесним работата в последствие. Изработката на сайта беше съпътствана с брандирането и стратегията на клиента ни. Всичко това премина през една фуния и беше стратегически разположено в сайта.

Ние знаем, че адаптивният дизайн е най – важната част от изработването на всеки уеб сайт. Именно за това обърнахме най – голямо внимание на него.

Използвани услуги:
Силата е в числата

Въздействие върху бизнеса

Партньорството ни със МСК Винил ЕООД доведе до наистина добър резултат за израстването им в интернет пространството. 

175%

Разтеж в органичния резултат на сайта за 1 година

100%

Перфектна локална SEO оптимизация с ревюта

400%

Ръст в бизнеса в сравнение с конкурентите на пазара

Резултати от маркетинг решенията

Като част от обслужването на клиента ни стартирахме SEO оптимизация, както и бранд стратегии, за добиване на популярност.  Вижте резултатите

+425 %

Възвращаемост 
на средствата

120 %

Увеличение на използване на услугите

410 %

Ръст на клиентите използвали услугата

Сега е момента да Ви издигнем на ново ниво