Radapola

Изработка на Онлайн магазин

Разработихме онлайн магазина на Radapola. Най-бързо развиващия се бранд за аксесоари в България

Изработихме вдъхновяващия онлайн магазин Radapola BG. С голямо удоволствие се заехме със задачата и всеки ден постигахме все по-добри резултати по оформянето на функционалностите. Вдъхнахме живот на една идея, която в началото не беше оформена, като това, което се получи в последствие.

Изработка на онлайн магазин Радапола
Линк към проекта:
Информация за Radapola

Основен предмет на дейност на Radapola е изработка на бижута, аксесоари и рокли на известната Юлия Салакина. С нейния блестящ талант, тя радва голяма част от претенциозните дами на България с изящни аксесоари, бижута и дамски дрехи.

Начална страница на Онлайн магазина на Radapola
Цветове на бранда
Цветове на бранда Radapola
Изработка на онлайн магазина с WooCommerce

Предизвикателството

Предизвикателството в изработката на онлайн магазина беше доста сериозно. От страна на клиента, с нас работеше асистента на Юлия. Непрекъснато се добавяха нововъдения към първоначалния проект, на които не можехме да хванем края.

Трябваше да съобразяваме новите изисквания с вече изготвените такива. Обясникме на асистента на Юлия, че не може ежедневно да се променят параметрите, за които сме се договорили и така, след дълго време стигнахме до завършен проект.

Използвани услуги:
Силата е в числата

Въздействие върху бизнеса

Партньорството ни с Radapola.bg довде до редица промени в нашите процедури, което от своя страна ни превъзпита, като екип. След стартирането на магазина всичко придоби смисъл и видяхме един прекрасно изглеждащ и функционален онлайн магазин, който започна да продава.

320%

Повишение на резултатите на бранд представянето

100%

Логически и функционални решения за магазина

370%

Ръст в бизнеса в сравнение с конкурентите на пазара

Резултати от нашите решенията

Като част от обслужването на клиента ни започнахме да добавяме допълнителни разработки, които позволяват функционалности, които позволяваха на клиентите да оформят поръчките си много бързо и лесно.

Променихме изцяло потребитеслкото табло в профилите на клиентите от WooCommerce таблото по подразбиране, в такова с икони, с различни страници и логически данни, както и бар лента, която показваше след каква сума закупени продукти клиента ще бъде промотиран до VIP клиент с 20% отстъпка за всеки продукт и безплатна доставка.

ЧЗВ

Често задавани въпроси за Онлайн магазин Radapola.BG

Запонаха да се задават определени въпроси от посетители на сайта, които са свързани с Онлайн магазина и изработените от нас функционалности. Ето най- често задаваните въпроси за Radapola

За съжаление, да. Не можете да ги откриете, защото в сегашния сайт на Radapola BG те вече не съществуват и не могат да бъдат направени.

Ние не сме променяли сайта на Radapola BG. Клиентите ни бяха подлъгани от фрийлансър, който изпълнява нискобюджетни проекти и който няма нужния опит за създаването на онлайн магазини, но взима 70% по-ниска абонаментна такса за поддръжка на онлайн магазина. Като цяло асистента на Юлия беше подлъгана от маркетинг фрийлансъра да се обърне към този фрийлансър, който в момента се занимава с техния онлайн магазин.

Към нас беше изпратено запитване от страна на екипа на Radapola за поемане на маркетинг услугите, но абонаментните такси не допаднаха на асистента и управителя.

Относно поддръжката на онлайн магазина, от екипа на Radapola решиха, че важността не е голяма и няма да предоставят поддръжката на нас. Тогава се намеси начинаещ фрийлансър и е предложил за по-ниска такса за поддръжка сайта да бъде прехвърлен към SaaS платформата CloudCart, която не може да предложи тези функционалности.

Дали съжаляваме… Да, разбира се! Не ни е приятно, защото хвърлихме адски много часове труд, за да постигнем нещо, което не беше правено на никой онлайн магазин в България до момента. В крайна сметка, ние умеем да оценяваме нашите възможности и нашия труд и знаем, че по някога по-доброто струва по-скъпо.

“Пазете се от шарлатани, защото единственото, което може да стане с бизнеса Ви е, да слиза все по-надолу и след няколко месеца просто да приключите!

Ако Ви предложат да използвате SaaS платформа, но Ви взимат пари за изработка, то това означава, че наистина Ви мамят. Визиите в SaaS платформите са готови темплейти. В този случай не се нуждаете от фрийлансъри, които да „изработват“ Вашия нов сайт. Запитайте се, какво изработват?…

Пазете се, защото вече има безкруполни мошеници!”

Иван Занков
CEO Studio EXITO

Сега е момента да Ви издигнем на ново ниво