Студио Елита

Изработка Уеб сайт

Ние от Студио за уеб дизайн EXITO изработихме уеб сайт, за нашите клиенти от Студио за красота „Елита“. С наша помощ и подкрепа, каквато даваме на нашите партньори, студиото за красота разшири своето онлайн присъствие, което доведе до над 355% повишаване на успехите.

Уеб дизайн studio elita 1 Дигитален маркетинг Web design Digital marketing
Информация за Студио Елита

Студио за красота Елита се намира в град София и е основано от Сергей Салакин. Един невероятен човек с вкус към естетическите прически. Сергей е един от най-добрите и най-препоръчваните фризьори в България.

Начална страница на сайта на Студио Елита

Предизвикателството

През 2016 година с нас се свърза г-жа Инна Катранджи, която поиска да направим уеб сайт за Студио за красота Елита. Те сами бяха опитали да направят сайта, но беше тридно да се справят.

Поискаха от нас да изготвим стратегия за SEO оптимизация и да изработим нов, адаптивен уеб сайт. Запретнахме ръкави и започнахме да работим. 12 дни по-късно, уеб сайта беше готов да бъде пуснат онлайн.

Веднага стартирахме SEO оптимизацията за сайта и 4 месеца по-късно, студиото за красота беше вече на 1-ва страница в Google.

Използвани услуги:
Силата е в числата

Въздействие върху бизнеса

Партньорството ни със Студио за красота Елита доведе до наистина добър резултат за израстването им в интернет пространството. 

355%

Разтеж в органичния резултат на сайта за 1 година

100%

Перфектна локална SEO оптимизация с ревюта

160%

Нови клиенти запазили час за посещение през сайта.

Резултати от маркетинг решенията

Като част от обслужването на клиента ни стартирахме рекламни кампании във Facebook и Google, за да популяризираме новите услуги, за които клиента беше закупил апаратура от най-висок клас. Вижте резултатите

+320 %

Възвращаемост 
на средствата

236 %

Увеличение на използване на услугите

220 %

Ръст на клиентите използвали услугата

Сега е момента да Ви издигнем на ново ниво