Изработка на Уеб сайт

Услугата изработка на Уеб сайт е най-добрия избор, който може да направите за Вашия бизнес. Ние от Студио EXITO имаме над 9 години опит в изработка на уеб сайт с WordPress и знаем, от какво се нуждае Вашия бизнес в онлайн пространството.
Студио
Уеб дизайн
Маркетинг
Изработка на уеб сайт
Изоражение
Безплатна
консултация

Изработка на уеб сайт с WordPress

Изработка на сайт с WordPress CMS системата е възможно най-добрия избор за клиенти, които нямат опит в управлението на уеб проекти. Ние можем да разработим нов Уеб сайт с WordPress, като използваме готови темплейти или изцяло индивидуална визия и функционалности. Всичко по Ваше желание може да се постигне.

Студио EXITO

Какво Ви гарантираме

Поддръжка на уеб сайт и онлайн магазин

Изработка на уеб сайт с прецизност и експертност

Според вашите нужди, ние ще създадем уникална визия на вашия уеб сайт. Също така ще адаптираме опциите за теми и ще използваме адаптивен дизайн, така че уебсайта да е адаптиран за прекрасна визия на смартфон, таблет, лаптоп и настолен компютър.

С изработка на уеб сайт с WordPress ние ще създадем функционалности, които ще отговорят на вашите нужди и изисквания. Ще разполагате с всякакъв тип функционалности и условности, без които бизнеса Ви няма да може да се представи онлайн така, както искате Вие. 

Вашият нов уеб сайт с реклама в Гугъл

Ако искате да изстреляте бизнеса си, освен изработка на уеб сайт, трябва да се доверите на маркетинг екипа ни, който знае как да Ви представи на 1-ва страница с реклама в Гугъл

Ние ще интегрираме всички нужни проследяващи кодове, за да можете да вземете максимума от рекламирането на Вашия уеб сайт без да се налага да заплащате повече за рекламата, от колкото ще бъде необходимо.

Действайте сега, утре ще бъде късно!

Препоръчван партньор от Google за дигитален маркетинг
Какво ще получите

Качество, стандарти и функционалности

Избирайки Студио EXITO за надежден партньор, който ще изработи уеб сайт за бизнеса Ви, Вие ще получите един огромен набор от услуги, с които затваряме един непорочен кръг. Освен изработка на уеб сайт, ние ще поддържаме и рекламираме Вашия сайт, за да нямате нужда от безброй фирми, които да Ви изцеждат капитала до капка. Ние знаем как да обслужваме бизнеси, за което свидетелстват клиентите ни!

Стоим зад успеха на бизнеса

Защо нашите услуги са толкова успешни за нашите клиенти?

Чисти договорни отношения

Ние предпочитаме да даваме сигурност на нашите клиенти. Услугата изработка на уеб сайт е придружена със сключване на договор, който да дава сигурност на нашите клиенти, че не сме поредната измамна фирма, която не може да се справи със задачата.

Ясни срокове и задачи

За нас сроковете за изработка на уеб сайт са от първостепенна важност и правим всичко, за да можем да ги спазим. Ние държим на името си и винаги обещаваме това, което можем да изпълним, защото осъзнаваме отговорността, на която разчитат нашите бъдещи и настоящи клиенти.

Финансова сигурност

Ясни и точно формулирани финансови условия за бизнеса Ви. Не изискваме предварително цялостно заплащане за изработка на уеб сайт. Без скрити такси и комисионни. Всеки похарчен лев от бизнеса Ви към нас се фактурира, като имате достъп до платформа с всички Ваши плащания.

“Като човек, който работи с деца и държи на високото ниво на работа разчитам на екипа на Студио Ексито ЕООД. В тяхно лице намерих една сериозна, работеща с високи стандарти за качество, ефективност и коректност фирма. Студио Exito.bg се грижи за оптимизацията на сайта и поддържа позицията му на първа страница в Гугъл. Това е важно за нас, не само от гледна точка на заеманата позиция, но и от финансова, защото ни даде възможност да прекратим рекламирането в различни сайтове, а това ни облекчи финансово.”

Розалия Николова
ЧДГ "Мария Магдалена"
Розалия Николова - Директор на ЧДГ "Мария Магдалена"

25+ Отзива от клиенти

Истината не е в обещанията. Истината е в статистиката

Защо Студио EXITO е най-добрия избор?

38%

гарантиран разстеж на бизнеса Ви в онлайн пространството, което можем да докажем чрез истинска статистика.

100%

сериозно отношение към нуждите на Вашия бизнес и имплементиране на мисъл и маркетинг стратегии в сайта.

82%

възможност да Ви изкараме пред преките Ви конкуренти, ако комбинирате изработка на уеб сайт с реклама в Гугъл

От портфолиото

Последни Уеб сайтове

Разгледайте последните 6 изработени уеб сайта от Студио Ексито.

Често Задавани Въпроси

ЧЗВ за изработка на уеб сайт

Имате въпроси, на които търсите отговори преди да изберете фирма за изработка на уеб сайт за Вашия бизнес?
Ето част от най-често задаваните въпроси:

Да. Изискваме авансово заплащане преди да стартираме изработка на уеб сайт. Целтта на авансовото заплащане или т.нар. „капаро“ се изисква, за да си гарантираме, че при приключване на работата по Вашия нов уеб сайт, няма да се откажете, защото сте получили по-добра оферта.

Ние създаваме качествена изработка на уеб сайт. Докато други фирми използват стотици готови темплейти и разширения, ние използваме знания и умения натрупани в период на над 12 години, които предоставят на бизнеса Ви качество, бързина, функционалности и стратегически изработен уеб сайт.

И да… и не! Ние нямаме възможността да изградим дата център, който да предложи качествени хостинг услуги. За да предложим обаче наистина качествени и високи резултати, сме изградили партньорски взаимоотношения със Суперхостинг.БГ. Партньорството ни с най-добрата хостинг компания на Балканския полуостров, ни позволява да предоставяме това качество, което е нужно за всеки бизнес уеб сайт.

Гарантираме конфиденциалността на информацията чрез строго структурирани процедури, които спазваме, но ако това не Ви е достатъчно, то Вие имате пълните права на съдържанието и можете да определите кое и от кой може да бъде достъпвано. До момента за всички 9+ години, от както предоставяме нашите услуги, нямаме клиент оплакал се от такива лоши практики!

Разгърни бизнеса си с
Изработка на Уеб сайт