Нагоре

Изработка на сайт

Защо сме по-добри

Постигаме цели, които другите не могат.

Нашите клиенти ни описват като продуктов екип, който създава невероятни UI / UX изживявания  с Изработка на сайт, кoито помагат на всеки бизнес да бъде забелязан в интернет.

Изработка на сайт

Качествена изработка на сайт, която предлагаме само ние.

24/7 Поддръжка

Ние гарантираме денонщно Вашето онлайн присъствие.

Онлайн магазини

Изработваме красиви, адаптивни и функционални магазини.

Графичен дизайн

Нe е само изработка на сайт, а и Вашия бранд, за да Ви познават.

НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Ние
Изграждаме
Брандове

Портфолио

Нашите последни
маркетинг и
дизайн решения

Печелившият начин

Изработка на сайт
за бизнеса

Изработка на сайт

Стартирайте своето онлайн присъствие с един нов и функционален Уеб сайт, за да може Вашият бизнес да бъде Онлайн. Всеки старт, особено на малкия и среден бизнес, е труден, но затова ние сме тук. Ние помагаме целият етап да премине лесно и сигурно, като поемаме голяма част от стреса и го превръщаме в дизайн. Дай шанс на бизнеса си с Изработка на сайт от Студио EXITO.

Административен панел

Нашите сайтове разполагат с административен панел, който е изцяло на Български език и е в помощ на потребителя. Веднага след нашата Изработка на сайт, ние осигуряваме на нашите клиенти огромен набор от документация и Видео материали за работа със сайта. Предлагаме гъвкави решения, с които можете да ограничите част от правата за Вашите служители, така че да имат достъп само до отделни части в управлението на сайта.

Стартирай с 24/7 онлайн присъствие

Нека бизнесът Ви работи денонощно и неуморно за постигане на целите си. Ние поемаме всичко свързано с правилното функциониране на Вашия онлайн бизнес, така че да Ви намират от всяка точка на света, и то денонощно. Не се колебайте, а изберете нас за изработка на сайт и ние ще Ви докажем, че си заслужава!

Визия и Адаптивност

Първото впечатление на Вашия потребител, клиент или партньор е от огромно значение. Ето защо ние създаваме Уеб сайтове, които са динамични, визуално неповторими и изключително функционални. Изработените от нас Уеб сайтове са винаги с Адаптивен дизайн, за да се зареждат перфектно на всякакъв вид устройства.

За малкия бизнес

Ние от Студио за Уеб дизайн и Дигитален маркетинг EXITO сме наясно, че всяко начало крие доста трудности. Разбираме, че в момент на криза, Вашият бизнес е стресиран и средствата, които можете да вложите са ограничени. Ние помагаме на малкия бизнес със специални условия, да може да стартира без влагане на непосилни за него средства.

Изпратете ни запитване, за изработка на сайт за Вашия бизнес, обяснете ни ситуацията и вярвайте, че ние имаме разум и сме готови да помогнем, защото е Важно бизнесът Ви да бъде онлайн.

0
Успешни проекта

Нашите клиенти и партньори ни описват, като един добър и сплотен екип, който прави и невъзможното, за да изтреля бизнеса им към върха.

0
Работни часа

От както сме стартирали компанията, няма момент, в който да не работим за развитието си по начин, от който клиентите ни да останат доволни.

0
Успешни старта

Ние успяхме да стартираме и да дадем тласък на част от малкия бизнес, когато той имаше нужда от подкрепа. Ние знаем, колко е трудно.

Клиентите за нас

Ние помагаме
след постигане на целите.

Customer Support

“Използвах услугите на „Занков Груп“ и съм много доволен, тъй като ми създадоха един изключителен и многофункционален сайт, който много добре подпомага дейността на моята компания!”
Даниел Димитров

Перфектна работа

“С огромно удоволствие ползвах услугите на „Занков Груп“, създаде ни един изключително многофункционален сайт, който доразви нашата дейност!”
Инна Катранджи

Студио ``Елита``

Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка

“Благодарение на индивидуалният им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха заданието си отлично. „Занков Груп“ ЕООД изградиха сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените търпение и креативност на екипа им допринесоха за функционалност на сайта ни и удобен интерфейс.”
Александър Иванов

Мащерка кетъринг

Изискванията ни за дизайн и функционалности в сайтовете ни са изпълнени напълно.

“Изключително бързи и коректни във всяко едно отношение. Екипът реагира незабавно при всеки проблем, независимо от деня и часа. Това ни кара да се доверим на 100% и да възложим всички наши проекти на Агенция за Уеб дизайн - Занков Груп.”
Илияна Костадинова

Robicam Group

Направо на въпроса

Защо да изберете нас?

Изработка на сайт от нас...
Защото го правим както трябва!

Нашето студио за Уеб дизайн има повече от 5 години опит в сферата на изработка на сайт. Привели сме много проекти в работещи бизнеси, като в същото време не спираме да ги поддържаме и да се грижим за тях.

Нашата увереност и опит в услугата изработка на сайт е подплатена от мнението на нашите клиенти. Ние не губим клиенти! Ние разчитаме на тях така, както и те разчитат на нас за правилното функциониране на техния онлайн бизнес.

Проверете ни в Google-

Как протича процесът по Изработка на сайт?

първо...

Проучване

Пручваме се с Вас и Вашите бизнес цели.

...после

Стратегия

Изграждаме стратегия и влагаме бизнес целите.

...после

Изработка

Изработка на сайт и помагаме на бизнеса Ви.

...накрая!

Стартиране

Стартираме сайта и започваме да работим повече.

Въпросите задавани често

Каква е сумата, която трябва да вложа за изработка на сайт

Сумата зависи до голяма степен до възможностите Ви, както и изискванията Ви. Ние сме гъвкави и се стремим да привлечем всеки нов клиент към голямото ни семейство. Сайтовете, които изработваме най – често са с индивидуален дизайн и функционалности. Поради тази причина не можем да Ви дадем конкретна сума, без да сме запознати от какво точно се нуждаете. Изпратете Вашето запитване и ще отговорим на въпроса, след като сме наясно към какво се стремите!

Какво се изисква от мен?

От Вас се изискват много неща. Ние сме на мнение, че трябва да въвлечем клиентите си в процеса на изработка на сайт възможно най – много, разбира се без да взимаме от ценното Ви време.

Като начало ще изискаме от Вас да ни предоставите подробна информация за бизнеса Ви, целите, които искате да постигнете, както и да бъдете подготвени с необходимите материали за създаването на сайта.

За колко време ще бъде готов сайта?

Времето за изработка на сайт е динамична величина, каквато е и цената. Стремим се да работим бързо, но не за сметка на качеството. Средният период за изработка на сайт е около 2 седмици. Този срок започва да тече от датата, от която започнем работа по него. Имайте в предвид, че има моменти, в които сме доста натоварени, но ние винаги сме били честни и коректни към клиентите си и ще бъдете информирани, ако има забавяне в срока за стартиране.

Видях реклама за сайт за 400 лв. Такива ли са цените?

В никакъв случай! Качеството изисква да бъде вложено, за да работи. Съществуват много нови фирми на пазара, които предлагат безумно ниски цени за Изработка на уеб сайт. Разликата при тях и при нас е в постигнатите резултати. Често техните клиенти в последствие търсят нас или други колеги, които да оправят проблемите по създадения сайт.

Какво можете да загубите?

Освен доверието на клиентите Ви, Вие най – вероятно ще загубите и онлайн бизнеса си. Да, звучи пресилено, но не е! Един зле структуриран и изграден уеб сайт, няма да може да постига дори 30% от минималните цели, които сте си заложили. Той дори може да прогони бъдещи и настоящи клиенти.

Ние Ви молим, не експериментирайте с бизнеса си! Изберете нас за изработка на сайт за бизнеса Ви, ако искате наистина той да работи за Вас!

Изработка на сайт за наши клиенти

Разгледайте Уеб сайтовете

Мащерка кетъринг

Уеб сайт

Студио за красота Елита

Уеб сайт

МСК-ВИНИЛ ГРУП

Уеб сайт

ЧДГ Мария Магдалена

Уеб сайт

Сватбена агенция MY SENSE

Уеб сайт

Ресторант Индия

Онлайн магазин Уеб сайт

Робикам Груп

Онлайн магазин Уеб сайт

Air Bed

Онлайн магазин Уеб сайт

Нека работим заедно

Пишете ни за оферта
за Изработка на сайт

Какъв по – добър начин да превърнете бизнеса Ви в печеливш от това да излезете в Онлайн пространството. С изработка на сайт, Вие гарантирате на бизнеса си успехи и пик в продажбите!

Уеб сайт
април 19, 2020

Мащерка кетъринг

Изработихме Уеб сайта на Мащерка кетъринг – Пловдив.
 • Стратегия

  Анимирани ефекти, Бранд стратегия

 • Дизайн

  UI/UX Design, Custom

 • Клиент

  Мащерка кетъринг ООД

View Project
Уеб сайт
юни 24, 2016

Студио за красота Елита

Създадохме един красив Уеб сайт за Едно невероятно студио за красота Студио за красота.
 • Стратегия

  Бранд стратегия

 • Дизайн

  Адаптивен дизайн

 • Клиент

  Студио за красота ЕЛИТА

View Project
Уеб сайт
декември 10, 2016

МСК-ВИНИЛ ГРУП

С най – голямо удоволствие Ви представяме корпоративния Уеб сайт на МСК Винил.
 • Стратегия

  Изработка на уеб сайт, Рекламна стратегия

 • Дизайн

  Wordpress, Custom theme, Custom functionality

 • Клиент

  MSK Vinil LTD.

View Project
Уеб сайт
април 1, 2019

ЧДГ Мария Магдалена

Поредният добре изработен и структуриран Уеб сайт, който с гордост представяме в нашето Портфолио.
 • Стратегия

  Бранд стратегия, СЕО, Дизайн

 • Дизайн

  Адаптивен

 • Клиент

  ЧДГ"Мария Магдалена"

View Project
Уеб сайт
юни 15, 2018

Сватбена агенция MY SENSE

Създадохме един шедьовър, сайтът на Сватбена агенция „My Sense“.  Една Агенция, безброй сбъднати мечти.
 • Стратегия

  Бранд стратегия, Уеб дизайн

 • Дизайн

  Адаптивен дизайн, СЕО

 • Клиент

  Сватбена агенция "My Sense"

View Project
Онлайн магазин Уеб сайт
септември 28, 2018

Ресторант Индия

Изработихме двуезичния Уеб сайт на Ресторант Индия.Вкусна и екзотична храна в центъра на Пловдив.
 • Стратегия

  Бранд стратегия, Изработка на сайт, Оптимизация

 • Дизайн

  Динамичен, UI/UX

 • Клиент

  Ресторант Индия

View Project
Онлайн магазин Уеб сайт
август 17, 2018

Робикам Груп

Ние изработихме сайтовете от групата на Robicam Сигурността във Вашия дом, чрез новите технологии.
 • Стратегия

  Бранд Стратегия,

 • Дизайн

  Динамичен,

 • Клиент

  Робикам Груп

View Project
Онлайн магазин Уеб сайт
март 16, 2018

Air Bed

Създадохме Landing page, който продава Изработихме сайта на Air Bed.
 • Стратегия

  Sale Funnels

 • Дизайн

  UI/UX Design

 • Клиент

  Ви Ай Ти

View Project