Изработка на Онлайн магазин

Нашето студио за Уеб дизайн има повече от 9 години опит с изработка на Онлайн магазин с WooCommerce. Развитието на бизнеса и преминаването му онлайн трябва да бъде направено от експерти в областта, с нужните знания.
Студио
Уеб дизайн
Маркетинг
Изработка на Онлайн магазин с WooCommerce
Изоражение
Безплатна
консултация

Изработка на онлайн магазин с WooCommerce

Имаме опит в изработка на Онлайн магазин над 9 години с платформата на WooCommerce, което позволява на Вашия бизнес да навлезе в онлайн пространството. С разработка на Онлайн магазин от Студио EXITO, няма значение дали бизнеса Ви е малък или много голям. Онлайн магазините, които създаваме могат да обслужват международни брандове с каквито и работим.

Студио EXITO

Какво повече можем да направим

Уеб дизайн pexels cottonbro studio 5076516 Дигитален маркетинг Web design Digital marketing

Разработка на Онлайн магазин с WooCommerce

Изработените от нас онлайн магазини са работещи и функционални. Ние няма да Ви принуждаваме да използвате системи, които няма да бъдат Ваша собственост. Всеки един магазин има своите функционалности и визия, която трябва да бъдат специфични и най-важно… Ваша собственост!

При нас ще откриете индивидуални решения спрямо вашия тип бизнес. В съчетание с предлаганата от нас услуга Дигитален маркетинг, Вашия бизнес ще се развие със зашеметяваща скорост на всеки пазар.

Интеграция с ERP системи

Имаме опит с интеграция на ERP системи и WooCommerce. Големите онлайн магазини или тези, които и физически обекти използват ERP системи, за да могат да следят и управляват количествата на продуктите си само през един панел. Именно на ERP системата.

ERP системите са много на брой, но стига да имат добра документация за имплементиране, ние ще го направим. 

Интегрирали сме WooCommerce с:
Интеграция с ERP системи
Уеб дизайн Дигитален маркетинг

Мобилна версия на Онлайн магазин с WooCommerce

Наясно сме, че мобилната версия на онлайн магазина е приоритет номер 1. Над 92% от трафика в онлайн магазините на нашите клиенти е чрез мобилни устройства.

Ние ще изготвим Вашата мобилна визия на Онлайн магазина Ви по начин, който да накара Вашите клиенти да купуват. Вниманието, което обръщаме на мобилната версия е доста сериозно и изпипваме всеки детайл, докато не получим добре подредена визия.

Това, което предлагаме с изработка на онлайн магазин и мобилната му визия е трудно да намерите другаде.

Новият Ви онлайн магазин с ефективна реклама 🤯

Открийте пътя към успешния онлайн бизнес, като интегрирате изработка на онлайн магазин с интелигентна реклама в Google и реклама във Facebook.

Нашият екип от експерти не само ще разработи уникален магазин, отразяващ вашия бранд, но и ще го представи пред целевата аудитория с помощта на стратегически насочени рекламни кампании.

Съчетайте вълнуващ дизайн и прецизна маркетингова стратегия, за да увеличите видимостта и привлечете нови клиенти.

Препоръчван партньор от Google за дигитален маркетинг
Какво получавате

Онлайн магазин, който се адаптира към бизнеса Ви, а не обратното!

Най-добрият избор за функционален онлайн магазин е да бъде ирзботен съгласно нуждите, които има Вашия бизнес. Готовите SaaS платформи не могат да Ви предложат индивидуалните решения.

С развитието на новите технологии и навлизането на изкуствения интелект, потребителското изживяване и функционалности са от огромно значение за успеха. Големите SaaS платформи не могат да разработят функционалност за Вашия онлайн магазин, защото там не се случва индивидуално.

Изработка на персонализираният онлайн магазин осигурява по-голяма гъвкавост в управлението на продуктовия каталог и инвентара. Вие контролирате всеки аспект на вашия магазин, което улеснява добавянето, редактирането и премахването на продукти според вашите изисквания. Този контрол е от съществено значение за постигане на индивидуални стратегии за маркетинг и продажби.

Персонализираният онлайн магазин предлага по-ниски общи разходи в сравнение с SaaS платформите. Без месечни такси и ограничения върху броя потребители, вие имате пълен контрол върху разходите си.

...и нещо много важно!

Хостинг и Домейн

Хостинг и Домейн от Superhosting.bg

Хостинг услугата е най-важното решение, когато става дума за изработка на онлайн магазин. За да можем да Ви предложим изключително бърз онлайн магазин, който да бъде 99.7% достъпен в годината, то трябва да изберем само най-доброто. Имали сме възможността да управляваме онлайн магазини при други хостинг доставчици, но по-добри от Supehosting.bg към този момент няма! Има и отстъпки за наши клиенти!

Email
//
SSL
//
VPS
Хостинг и домейн от Суперхостинг за изработка на онлайн магазин

What was the objective behind your collaboration?
Exito, created online shop for our products.

What did you enjoy the most during your collaboration?
Working with Ivan was a pleasure, he understood our needs without to many words

Христо Стефанов
Concretta EU
Христо управител на Concretta EU

25+ отзива от клиенти

Истината е в статистиката

Защо да изберете нас за изработка на онлайн магазин

85%

гарантирано развитие на онлайн бизнеса Ви в интернет още през първата година на нашето партньорство.

100%

сериозно и отговорно отношение в развитието на оналйн магазина Ви. Чисти договорни отношения и прозрачност в поддръжката.

82%

гарантирано по-добро представяне  пред преките Ви конкуренти, ако комбинирате изработка на уеб сайт с реклама в Гугъл

Какви ги свършихме до сега

Последно изработени онлайн магазини

Разгледайте 6 от последно изработените онлайн магазини, за да можете да се запознаете със стила ни на работа, както и с нашите възможности. 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЧЗВ за изработка на Онлайн магазин

Имате въпроси и търсите отговори преди да изберете фирма за изработка на онлайн магазин за Вашия бизнес?
Ето част от най-често задаваните въпроси:

Да, трябва да имате функционираща фирма, за да можете да продавате в интернет чрез Вашия онлайн магазин. Има редица данъчни изисквания, които трябва да бъдат спазени, за да можете да усъществявате търговска дейност. Трябва да имате фирмен счетоводител, който е на ясно с онлайн продажбите, както и с изискванията на „Наредба 18“, която отговаря за данъчните изисквания при продажба чрез онлайн магазин. 

Истината е, че няма нищо такова. НАП нямат Live връзка с Вашия онлайн магазин, както и нямат достъп до Вашите поръчки или клиентска база данни. Всеки месец, Вие сте длъжни да подавате към НАП един XML файл, който съдържа наименованието на магазина, номера под който е регистриран в НАП, извършените поръчки и общата им стойност. Когато изберете Студио EXITO за изработка на онлайн магазин, Вие получавате интегрирано решение, чрез което можете да изпълнявате това задължение към НАП. При други фирми си плащате допълнително.

Не. Ние не поставяме ограничения в броя продукти, каквито поставят всички SaaS платформи. Можете да качвате колкото си искате продукти и да ги продавате в цял свят, без да се нуждаете от допълнителни разработки.

Разликата е от земята до небето. Ние не поставяме ограничения нито в броя на администраторите на онлайн магазина, нито в броя на продуктите, нито в натрупания Ви оборот. Друга съществена разлика е в това, че при изработка на онлайн магазин от нас, той остава Ваша собственост, а в SaaS платформите, магазина не е Ваш. Той е под наем.

Това е често срещано при голяма част от бизнесите, които се свързват с нас за изработка на Онлайн магазин. Не се притеснявайте, че не знаете техническите изисквания и не сте подготвени за техническата спецификация за изработка на Онлайн магазин. Ние от Студио EXITO сме гъвкави и ще минем през целия процес заедно, без да има нужда от цял екип, който да работи с нас. 

Разгърни бизнеса си с
Изработка на Онлайн магазин